Hei!
Jeg er en kjekk mann på 40 år, ungdommelig, renslig, sykdomsfri og hyggelig. Jeg kommer til Trondheim 10.mai, og ønsker i den anledning å være din tjener for en kveld. Er i byen fram til 13.mai.
Jeg gjør husarbeid, lager mat og tjener deg som du ønsker. Når kvelden er over forlater jeg huset/leiligheten stille og diskret. Jeg utfører oppgavene slik du ønsker, naken, i dress, i dameklær...alt etter dine ønsker.

Hva ønsker jeg igjen for dette?

Gleden av å tjene deg. Du er gjerne dominant i tonen, du kler deg gjerne deretter. Jeg elsker alt som er av skinn eller i skinnimitasjon. Jeg elsker også jenter som pynter seg med masse sminke og tilbehør. Din alder og sivilstatus er ikke av betydning for meg.
Jeg krever ingenting seksuelt, men setter pris på å bli straffet med litt ris dersom du ikke er fornøyd. Du kan også leke med nipler og hva du måtte ønske. Ønsker du noe mer, stiller jeg kroppen til disposisjon, med alt hva det innebærer. En hard håndjobb er en favoritt, uansett om du lar meg komme eller ikke. Men alt er opp til deg denne kvelden.

Mitt eneste krav er full diskresjon, renslighet, sykdomsfri og hyggelig og at du er en kvinne/jente/dame/frue.

Kom gjerne med innspill eller ønsker.