Hei. Jeg er en heterofil mann som er samboer med en nydelig jente, men som desssverre er litt konservativ på sexfronten. Jeg derimot liker å utforske, prøve nye ting og ha masse sex, noe som ikke skjer i forholdet. Forholdet skranter litt, derfor henvender jeg meg her inne.


Litt om meg:
Oppegående, attraktiv, slank og høy student i Bergen, søker kvinner for diskre og anonyme treff.
Jeg er velutstyrt og har en fin kropp. Diskresjon og sykdomsfrihet er et must. Jeg er interessert i en fast lekevenn, som er frisinnet når det kommer til sex. Ikke det at jeg er så kinky av meg, men jeg syntes det er spennende å legge hemningene sine fra seg før man hopper i køys. Jeg har et stort og flott utstyr på 22/23 cm og 15 cm omkrets, og jeg er utholdende.
Av ulike årsaker har jeg en forkjærlighet for eldre kvinner, jeg er selv i starten av 20 årene, så hvis det er en eldre kvinne der ut som kunne tenkt seg å bli bedre kjent, treffes innimellom når det passer eller ha meg med som ekstra sammen med partner, ta kontakt!

Jeg har bilder av kropp, ansikt og utstyret, men på grunn av anonymitet og diskresjon blir dette sent etterhvert til den riktige kvinnen!