.. hun hadde fått en beskjed!!! Hun la seg lydig i senga,med litt sensuelle bevegelser med hoftene,bøyde hun ryggen,slik at brystet hvilte mot madrassen. Så løftet hun sakte opp rumpa slik hun viste at Master likte. Face down, ass up. Hun la armene slangs siden av kroppen slik at hun var klar,å pustet tungt. Hun viste hva hun hadde i vente..å frydet seg da det første sviende slaget rammet hennes faste rumpe, men hun laget ikke en lyd. Det viste hun ikke var lov. Hun kjente musa bynnte å pipple av saftene hennes. Om ikke lenge var dem være blandet med Master sine safter også. Åååh.. som hun elsket dette. Elsket å bli straffet og brukt.

Så kom slag nr to. Hun rykket til i kroppen,men bet fortsatt tennene sammen. Laget hun lyd,uten lov,vanket det hardere straff... Men hun ville ha..mota sin straffen som den lydiget Tøsa hun viste hun var. Hun viste Master elsket henne over alt på jord. Hun elsket han også. Ikke bare hans straff,men hele hans vesen. Inne på rommet var han hard..dominant. streng,men også øm og kjærlen. Men utefor var han værdens snilleste mann som ikke gjorde en flue fortred. Hvem skulle tro det når hun viste hvor hardt han kunne og ville slå..senere.

Slag tre var som et rifleskudd..hardt og rett plassert. Denne gang kom det et lite klynk..et aldri så lite au. Hun viste det var forbudt,men gjorde det litt med vilje,slik at skinkene hennes kunne få"litt"hvile mellom slagene. Rett og slett for hun hadde mange slag i vente. Hun viste det veldig godt. Hun hadde vært ulydig..veldig ulydig i.f Master. Hun viste også hva som skjedde om hun sa au eller laget unødvendig støy når han slo, men hun elsket å kjenne pikken hannes langt bak i halsen. Tvunget til å suge så langt inn at leppene hennes omslukte roten på pikken hans. Hun viste nøyaktig hvilke strenger hun skulle spille på..å gjordet det veldig bra..
Hans sterke hender tok et godt tak i håret hennes å presset hennes munn hardt på pikken. Hun elsket smaken av hans kåtsafter som piplet ut av pikkhodet. Hun kjente det rant ned på innsiden av lårene..

Liker du hva jeg skriver??
Så bra da :-)

Ja, dette er litt av hva jeg kan jøre. Litt av hvordan jeg vil ha ting.
Frister det til å oppleve fortsettelsen?
Er du da den Tøsa jeg søker? Som er villig til og satse på et livslangt forhold med en Dom mann? Selv om jeg bor i nord,behøver ikke du gjøre det samme. Bare du er villig til å treffes og er flyttbar om vi skulle finne på å gå så langt. Nå er det jo mitt mål å¨finne meg en kjæreste..håper du har samme tanke som meg?
Send meg en melding da,så ser vi hvor veien går.

Hyggelige hilsninger og komentarer på gjestemeldinger eller på PM er også hyggelig å få :-)


Selv om jeg søker en fast kjæreste,så skal jeg ikke leve i sølibat fram til hun dukker opp. Om du kun ønsker en spennede og hyggelig lekekamerat,så hvorfor ikke. Par hvor hun står i fokus er også deilig å treffe.

Hører jeg fra deg/dere.