eg er en mann som er, stabil, reflektert ,glimt i øyet dannet, , streng og avbalansert med empati og erfaring. Liker meg i skjæringspunktet mellom det varsomme og det grenseløse. Har sans for en viss stil og er nok litt kresen -ikke noe harrygreier for meg. Søker derfor en som matcher meg og er velholdt uten for mange issues fra sitt tidligere liv.

Tatt alt for lite vare på meg selv og egne behov. Har lenge drømt om å finne meg en hemmelig elskerinne, gjerne som også er gift. Jeg tror ikke på at "gresset er grønnere på andre siden" og er ikke villig til å forlate det jeg har på hjemmebane. Noen vil betrakte det som moralsk forkastelig, jeg tenker en flørt på si gir meg deilig spenning i hverdagen som igjen gjør meg enda mere sprudlende på hjemmebane.

En hyggelig gentlemann søker primært en sensuell og erotisk kvinne for flørt, spenning, mystikk, kos, nytelse, erotikk og lek sammen.

Jeg er kresen.... Både når det gjelder utseende og væremåte..... Og jeg liker at du er litt ordentlig med jobb og ting på stell.... Du bør også være kresen.....

.
Din sivilstand bestemmer du selv.......