Heisann.
Jeg er en utrolig sympatisk og kjekk mann som elsker å gi massasje. Mine massasjer har innslag av tantriske berøringer samtidig som jeg har en god intuisjon om hva den enkelte jente/kvinne trenger. Målet er å gi deg en total avslapping der du kjenner at den seksuelle energien bygger seg opp og bevares i kroppen. Det er ingen form for sexsuelle handlinger.

Det er mange der ute, både unge og modne kvinner, som savner berøringer som får fram den kvinnelige gudinnen i deg. Jeg gir deg min fulle oppmerksomhet i hver eneste berøring. Dersom du ønsker det kan jeg gi deg coaching underveis på hvilke spenninger du har i kroppen og hvordan disse kan løses opp i. Jeg har mange års erfaring i å veilde mennesker i ulike situasjoner.

Jeg er velutdannet og har i tillegg fått masse livserfaring på godt og vondt. I den grad utseende betyr noe så er jeg: norsk, brune øyne, 186cm, 85 kg, trener jevnlig. Jeg er 51 år, men ser yngre ut.

Din alder og utseende betyr ingenting. Det viktigste for meg å skape et møte mellom to mennesker der øyeblikkene skaper positiv energi som varer.

Om dette er interessant, så er du velkommen til å kontakte meg på:
proxy_fund@hotmail.com
Jeg bor i Oslo-området.

Gleder meg til å høre fra deg.

Varme hilsner fra PeterX