Voksen oppegående mann søker en kvinne som kan hjelpe meg med å få gjort om en av de få fantasiene jeg enda ikke har fått utløp for til virkelighet. Har flere ganger vært svært nær på, men dessverre har kvinnene trukket seg i siste liten. Du må derfor enten ha en del erfaring med dette eller du må være 100% sikker på at dette er noe du virkelig ønsker å gjennomføre. Jeg er både i jobbsammenheng og privat dominant, men når det kommer til denne konkrete fantasien ønsker jeg å være deg underdanig. Du har regien og setter rammene. Du bestemmer helt og holdent hvordan, hvor og når dette kan gjennomføres. Er du ikke trygg må du gjerne ha med deg partner eller dere kan gjerne være flere som går sammen om å gi meg denne opplevelsen (er o lov å håpe..). Du bestemmer videre om dette er noe du vil dra videre seksuell nytte av eller om det stopper med at du rett og slett tisser på meg. Ønsker du det gjør jeg naturligvis hva jeg kan for at nettopp du også skal få den nytelsen du virkelig fortjener ut av dette på dine premisser. Om du ønsker å være naken, delvis påkledd eller helt påkledd slik at du lar meg få nyte de edle dråpene dine gjennom en truse f.eks. er også helt opp til deg. Fint om du har sted vi kan treffes, men om ikke er jeg åpen for alt fra hotell til bil, offentlige steder eller hvor dine fantasier og ønsker måtte føre oss. Når det kommer til nettopp dette er jeg helt i din makt (samme hvor merkelig og uvant nettopp den følelsen er for min del).

Er særdeles mobil for å få gjennomført dette og reiser en god del så tar dermed gjerne mot svar fra hele landet. For mer fast forhold er det gunstig om du er bosatt i Hordaland eller Rogaland. Du er en voksen og selvsikker kvinne som i likhet med meg tenner på dette. Diskresjon er en selvfølge begge veier og du er trygg på deg selv. Andre krav utover dette stiller jeg ikke til deg.

Som nicket tilsier er jeg gavmild av meg. Dette er noe du naturligvis kan dra nytte av dersom det kan lokke deg... Ta gjerne med litt info om hva du i så fall ser for deg i svaret slik at jeg vet vi er på bølgelengde.

Håper det finnes noe der ut som kan hjelpe meg da...