Ja, så heter det i eventyret. For de fleste her inne er jo nettopp ute etter det - et eventyr. Og da går det jo ofte slik eventyret forteller: Det som kommer ut av det er dumme menn og troll til kjerringer.

Hvorfor denne merkelige innledningen til en kontaktannonse? Vel - la oss gripe fatt i nettopp "eventyret". Smak på ordet. Jeg gjetter at du får mange og ganske forskjellige assosiasjoner. Og når du tenker på det - hvor ligger eventyret, annet enn i en verden du selv skaper? Det eksisterer først og fremst i hodet ditt, i tankens skaperkraft. Eventyret er en fantasi du selv maler frem, et bilde av ditt indre, med alle lengsler du måtte ha behov for å uttrykke. Eventyret er fortellingen om det skjulte deg.

Jeg har mine eventyr. Med tiden er de blitt mange og forskjelligartede. Noen er kanskje ferdigdiktede, andre er bruddstykker, biter, råmateriale som med tiden kan utvikles eller settes sammen til noe større. Men de har en ting til felles: De befinner seg i hjernen, kroppens største sexorgan. Det visste du kanskje ikke? Men slik er det - pupp og pikk er ingenting målt mot knollen på toppen av kroppen vår. Den styrer alle våre lyster, hele vårt begjær. Er ikke hjernen med, blir det ingen eventyr, hverken i fysisk eller psykologisk forstand.

Jeg har lyst til å ta hjernen litt mer på alvor. Derfor søker jeg deg. Ja, deg. Alder? Ikke relevant. Utseende? Uinteressant. Bosted: Har ingen betydning. Skriveferdigheter/-erfaring: Ingen krav utover at du kan alfabetet. Hjernen din virker uavhengig av slike ytre omstendigheter. Jeg krever bare én ting av deg: At du er glad i eventyr og at du ikke er redd for å utvikle nye sammen med meg.

Hvordan? Ved at vi i fellesskap skriver det. Frem og tilbake. I flere runder. Antagelig mange runder. Jeg prøvde dette for mange år siden, og det var spennende. Samtidig vet jeg noe om hva som skal til for at det skal lykkes. Det kan jeg ta nærmere om med deg om hvis du er interessert i å prøve.

Det sies at hjernen er alene, men på denne måten blir eventyret produktet av to hjerners samspill. Høres ikke det utrolig spennende ut? Jeg kan love deg at det er det!

Du lurer kanskje på hvorfor jeg gjør dette? Har jeg noen baktanker? Svaret på det er "Absolutt ikke". Jeg er ikke ute etter å møte deg eller på noen måte få vite hvem du er - tvert om. Vissheten om at det er noen der ute som jeg ikke vet hvem er, men som deler sitt indre jeg med meg, og vice versa, er utrolig givende. Jeg kan love deg at vi vil komme tettere på hverandre enn de aller fleste par i virkeligheten, rett og slett fordi vi kan tillate oss å være dønn ærlige og gi uttrykk for alle våre lengsler. Og selv om vi er anonyme for hverandre, blir våre eventyr mellom oss - naturligvis, for bare vi er oss.

Tør du å gjøre tittelen på annonsen til skamme? Da er du velkommen til å skrive en liten privat melding til meg. Lover å svare alle som måtte skrive i første omgang, så får jeg se på responsen hvordan det blir videre.

Hilsen Thomas