For å ikke skrive en "vanlig": Hei, jeg er en gutt med megakuk. vennligst kom omgående å tre deg nedpå.. Så skriver jeg en annonse for ett treningsapparat

Apparatet er 24 år gammelt, 198 cm høyt og 17 cm langt. Det har ett slankt design i lyshudet farge med en mørk topp. Med dette flotte utseende og praktiske størrelse sklir det fint inn hvor som helst. Det kan også brukes som pynt i rommet dersom du ikke skal bruke det til trening men samtidig vil ha den gode følelsen av at muligheten er der.

Apparatet kommer forhåndsinnstilt med mange funksjoner for å imøtekomme en hver situasjon. Det lærer også ved bruk, så med tid vil det være tilpasset alle dine behov. Uansett hvordan du liker å trene er dette produktet for deg!

Da leverandøren ikke tillater testing i sine lokaler må Produktet leveres på døra eller på ditt hotellrom om du er på reise. Levering er bare aktuelt innen Oslo/Akershus området, men noen unntak kan bli gjort for spesielle kunder. Apparatet leveres også med sikkerhets utstyr som må brukes til en hver tid for å unngå uønsket utfall av treningen.

Apparatet er forbehold kvinner da hard behandling fra menn kan føre til at setepartiet revner. Menn kan derimot hjelpe kvinnen i lag med apparatet for å oppnå bedre effekt av treningen. Aldersgruppen 20-40 passer ypperlig til vårt produkt. Dersom du har sykdom(mer) må du ikke ta i bruk vårt apparat da det kan føre til varige skader. Apparatet er sterilt, nyvasket og velstelt til en hver tid.

Om du har kommet hit i annonsen uten å ta analogien bak dette ligger du ikke i vår målgruppe. Vi kan derfor ikke tilby våre tjenester til deg. Til alle dere andre, ta gjerne kontakt

(ble rever litt med i denne analogien. Det gikk kanskje litt på bekostning av innholdet? Isåfall er det bare å spørre om det er noe ) bilder etc ligger på min profil!