hahah!!

Np er hysterisk, jeg skal ikke være en hyllik men jeg må si at NP besår kanskje av 80% menn som til og med ikke lar gutter være i fred og 20% kvinner som er veldig vanskelig å få tak i.

Kanskje det er pga at de 20% blir bombardert med pm fra de 80%!
Hvorfor sier jeg kanskje? Glem kanskje, dette her er sant! hahah!!

Jeg hadde en praktfull samtale med en herfra og hun snakket sant faktisk, alle her er desperate(det inkluderer meg også) men etter samtalen med hun så ble det oppklart for meg mer og mer. like i said, i am but im no loger part of the desperate People of men(80%) here.

Så hun sa en ting, ikke vær desperat og bare vent på det som skjer, bare skjer! Har du lykken på din side så får du noe, har du den ikke så tar det kanskje lang tid
husker hun sa til og med at gutter som er veldig desperate skal søke ''Gutt søker gutt'' for å få å øke sjansen for et mulig treff selv om du ikke er homo eller BI!! HAHAHAH!!

Jeg selv har fått ei kvinne herfra men det tok lang tid, men jeg skal ikke si noe mer bortsett fra at den ventetiden var verdt det, i hvert fall etter den kvelden på Thon!


The Point: Everything takes time...

PS: Den kvinnen jeg snakker om ser dette her kanskje og hvis du ikke liker det og vil at jeg skal fjerne det så send et pm så skal jeg be Admin/mod om å fjerne det

Takk ppl!

PS: Dette her er ikke for å være frekk

Respect!