Hei, Jeg er en ung biseksuell gutt som bor i Tromsø og jeg søker en potensiell partner for treff her i byen. Jeg søker en jente eller dame uansett alder for et treff, men hun må være seriøs og holde avtaler og kunne vise respekt på lik linje som meg. Utseende på personen har lite å si, men det er et pluss om jeg får se et bilde av deg før treff. Dette er så jeg kan se hva jeg har å glede meg til.

Jeg er ung og kjekk med tanke på at jeg er litt rund. jeg er 183cm høy, 103kg, blond og har blå øyne. (bilde på profilen) Jeg er seriøs og respektabel og dette er noe jeg ser etter i jenta/dama. Jeg er sykdommsfri og frisk, jeg er jomfru og har ikke vært utsatt for en kjønnssykdom så du har ingen fare for smitte. Hvis kondom ønskes så blir dette brukt og dine ønsker prioriteres.

Er du i et par eller har du type og skulle ønske et treff men ha mannen din involvert så går dette også an ettersom jeg er biseksuell. Men det som er, er at jeg søker en dame men samleie hvor det mannlige kjønn involveres er ikke en stopper.

Hvis du skulle være interessert, ta kontakt med en liten privat melding om generell informasjon om deg selv eller dere. Send gjerne inn litt mer enn "hei vi møtes i byen mandag neste uke". litt mer og dere skal få kontakt info for avtale av tid og sted.

Mvh, TromsøSprut.