Hei dere jenter som måtte ha litt interesse av å trykke på denne tråden.

Jeg er en godt gift mann på under 40 år som er i et godt forhold på alle måter. Har ingen verdens ting å klage på. Og det gjør jeg heller ikke.

Men, jeg har blitt utstyrt med en kropp og et hode som ikke helt takler det monogame. Mange vil vel kanskje kalle meg polygamist/bigamist, i så tilfelle så er jeg godt gjemt i et skap. Det eneste jeg vet at jeg lever med en stadig lyst til å bli kjent med andre og dyrker vennskap med andre jenter på en måte som har gjort meg avhengig av det. Det har blitt en livsstil. Jeg er ikke en av de overkåte mennene som er her inne som et resultat av overfylt pung og et øyeblikks kåthet og impulsivitet. Jeg er her som et resultat av at jeg trenger noen flere å dele min kåthet og sexavhengighet med. På en diskre, renslig, seriøs og jevnlig måte.
Jeg er ikke ute etter deg som måtte kjenne på denne øyeblikks kåtheten, og trenger noen en gang, og så er det stopp. Jeg trenger deg som liker å bli kjent, som mener det viktig for å få den virkelig gode opplevelsen sammen seksuelt.

Jeg er 188cm høy, 90 kg, 19 cm med kjepp, godt utseende og trent kropp.

Jeg kan ikke bruke min egen husstand til treff naturligvis, så vi møtes der vi finner det fornuftig. Har tilgang til en hytte også, og der kan vi være helt alene.

Håper noen legger igjen noen ord om seg selv, så kanskje vi får litt kontakt...

M