Dette blir vel fort et skudd i blinde med tanke på sammensetningen her, men det skader jo sjelden å forsøke. Det eneste som er helt sikkert er jo at alt er nytteløst om man ikke forsøker...

Gutt på 30 år her som er interessert i å komme i kontakt med jente/dama mellom 20 og 42 år for sex, more og det som ellers skulle stå på programmet. Er du mer eller mindre gjennomsnittlig av utsende og fasong, har lyst på noe moro, hører jeg forhåpentligvis fra deg. Jeg liker det normale, men er åpen for det meste innen rimelighetens grenser, så har du noen fantasier du drømmer om er det bare å skrike ut.

Så over til meg. Jeg er som sagt en gutt på 30 år. Ser på meg selv som oppgående, sporty og tiltaksom. Er 182 høy, slank og tror ikke utsende er direkte skremmende. Liker å holde meg i form, sykler en del, trener styrke og kondisjon regelmessig og liker meg ute på tur. Har ellers jobb med forholdsvis stor fleksibilitet så tid og sted for et eventuelt møte er jeg meget fleksibel på. Og ja, er singel. Bilder sendes ut om noen skulle fatte interesse så langt. Føler du behov for å snakke litt på forhånd for å bli bedre kjent er jeg ikke av typen som forlanger treff etter to setninger, så ikke vær redd for å ta kontakt om du bare ønsker å bli litt mer kjent i førsteomgang.

Holder du til i Stavangerområdet, Bergen eller Kristiansund gjør det ting enklere da jeg stadig vekk er i disse områdene. Ellers er det jo også mulig å reise i ens ærende om så skulle være.

Håper jeg hører fra deg. Ellers ønsker jeg alle som setter av et par minutter av sin tid til å lese hit henn ei fortsatt god jul!