Noen fantasier kan jo bli til virkelighet.., jeg kan jo iallefall høre om det er noen der ute som kanskje ville vert med???

Jeg ringer på hos deg..,du åpner,og har kun på deg morgenkåpe,og bind for øynene …,jeg har og tatt på bind for øynene mine når du åpner. Du fører oss til soverommet ditt. Så tar du av morgenkåpen,og legger deg ned i sengen på magen. Jeg tar av litt klær,og så begynner jeg å styrke deg forsiktig på ryggen..,skuldrer..,baken.., lårene..,tar hardere i etterhvert. Etter en stund snur du deg,og blir liggende på ryggen. Jeg gjør det samme der,og i tillegg suger jeg litt på brystene dine...

Når du er blitt godt våt,tar jeg lårene dine litt fra hverandre,og begynner å slikke fitten din….,vil hjelpe til med fingrene og. Dette vil jeg forsette med helt til det går for deg…,vil smake på orgasmen din.. Vil slikke deg helt til du ligger rolig. Deretter vil jeg legge meg tett inntil deg, og så kunne vi snakke sammen hvis vi hadde villet det…,forsatt har vi bind for øynene. Etter å ha lagt tett sammen en stund,ville jeg kledd på meg, og gått hjem igjen…,hvis du ikke ville hatt mer/gitt mer. Da kunne vi jo selvfølgelig forsatt…,og så går jeg hjem.

Etter en/to,eller flere uker kommer jeg tilbake, og vi har det godt i sammen igjen..,gjerne uten bind da,og gjerne andre “øvelser”….Er det noen damer mellom 40 og 55 år som kunne tenkt seg noe sånt???

Mvh. ungdommelig og snill mann på nesten 52😉