Hei

Jeg er en utadvendt gutt (19) fra Lillestrøm området som har veldig lyst til å oppleve tantrisk massasje. Problemet mitt er at jeg fremdeles studerer så jeg kan nesten ikke prioritere penger på dyr massasje/tantra, og for ikke å nevne at ordentlig tantra med intim-massasje ikke er lovlig i klinikker siden det innebærer berøring av kjønnsdeler. Men privat uten penger involvert er det like lovlig som å puste oksygen

Målet med dette ønsket er ingen orgasme eller seksuell omgang, KUN å oppleve tantrisk massasje. Nevner det igjen; Selvom dette innebærer å massere mitt underliv betyr det IKKE at jeg søker orgasme eller en direkte seksuell handling (runking og alt over). Poenget med tantra er bl.a å ikke oppnå orgasme, men rett og slett å nyte den fysiske kontakten på det beste stedet å nyte sensasjoner. Hvis du fremdeles ikke vet hva de handler om så bare søk det opp på Google.

Vel, derfor søker jeg en kvinne (alder spiller ingen rolle) som har erfaring med dette eller massasje generelt. Trenger ikke være noen proff så lenge du er villig til å prøve ditt beste og at du er komfortabel. Regner ikke med å få noen replies iåmed at jeg er 19 år, men får håpe at det er en der ute som tar dette seriøst og vil være så fantastisk å hjelpe meg med å få til dette!

Hvis interessert, ta kontakt på PM.