Hei ;-)

Leter etter den ene der ute

Hyggelig mann fra Skedsmo 55 år søker dame for treff. Fint om du er fra Oslo/Akershus-området.

Du må være trygg på at du vil dette, klare å holde ting fortrolig, og være til å stole på. Du bør være gift eller samboer da jeg tror det er bedre at vi er i samme båt. Jeg synes kos er også viktig når man har sex.

Det er viktigere at du har glimt i øynene, enn at du er type modell, selvsagt er du frisk og renslig. Din alder betyr ikke mye så lenge vi har god kjemi

Søker ei å være intim med på flere nivåer, bare holde rundt, som kan holde meg, stryke og klemme på våre intime steder om du vil, eller kanskje rett og slett bare ha sex om vi finner den tonen.

Som sagt er jeg 55 år, 180 cm høy og ca. 80 kg. Frisk, renslig og røykfri.
Tror ikke jeg har skremt noen så mitt utseende er ok. Se meg og vurder selv. Jeg er gift og skal fortsette med det, men jeg trenger mer enn får.

Send meg en personlig melding så kan vi ut veklse kontakt data

Det beste er vel kanskje å møtes over en kaffe eller noe på ett nøytralt sted? for å finne ut av om det er noe å gå videre med

Ikke vær redd for å ta kontakt, jeg må være diskret selv og kan love at jeg ikke utleverer noen, har du lyst så gjør det, livet er for kort til at vi ikke skal få oppleve intim nærhet.

Ønsker kun seriøse henvendelser.

Mvh
Bjørn