Hei, Jeg er en gutt på 18 år som søker jente for treff! Beklager for lang post!

HVA JEG ØNSKER: Jeg er en gutt som vil utvikle meg i senga. Har bare hatt endel one night stands og ikke noe forhold så har ikke fått muligheten til å bli ordentlig god i senga. Derfor søker jeg en jente helst så nærme min egen alder som mulig. Enten en uerfaren som jeg kan øve med eller en erfaren som kan lære meg opp! Stiller ikke spesielle krav til utseende! Om jeg liker deg kan jeg gjerne være mer enn en fuckbuddy!

OM MEG:Er 187-188cm, har ca.17,5cm penis og ser på meg selv som ganske attraktiv bortsett fra at jeg er veldig tynn! Jeg er veldig renslig og har ingen STDer, kan eventuelt skaffe bevis for det. Men er du på utkikk etter en dreven, muskuløs mann med kjempepikk er ikke jeg den rette!

LITT MER OM HVA JEG ØNSKER:
Har også lyst til å utforske den seksuelle verden på alle mulige måter så om du er litt kinky er det kult! Har lyst til å prøve ting som analsex, trekant, veldig lett bondage osv. men det er overhode ikke et krav. Har også en bucketlist med steder jeg vil knulle før jeg dør! Jo mer dirty du er jo bedre!

Er glad i å slikke fitte, fingre og tilfredstille jenter generelt så du kan få mye av det!
Har ekstremt lyst til å oppleve en jente squirte så om du kan det må du sende meg pm!!!

TA KONTAKT om noe av dette er interessant så kan vi chatte og gjerne møtes for en kaffe! Btw diskresjon er viktig for meg

Bor fortsatt med familien så en fordel om du har sted, men jeg har også ofte huset for meg selv! Har ikke bil så det ikke aktuelt å reise veldig langt men en times reise fra Oslo s er greit!

NB! Til gutter og ekle menn: jeg er ikke interessert!