Hvis jeg har sett deg på gata, eller i butikken, er det stor sannsynlighet for at jeg har kikket på kroppen din..

Jeg har nok sett på rumpa di, hoftene dine, sett mellom beina dine og forestilt meg hvordan det hadde vært å legge hånda si der i fanget ditt.
Jeg har sett på halsgropen din, med små rynker, hudfolder som lukter Dame.
Jeg har sett på fingerene dine, og sett for meg hvordan de ville lagt seg rundt nakken min når du presser ansiktet mitt mot deg.
Jeg har sett på brystene dine, studert den øverste kløften og fantasert om den videre veien ned til dine mørke brystvorter, struttende av glede over å få kjenne tungen min.
Jeg har sett på munnen din, og hørt de små stønnene som kommer ut av den når jeg presser meg mot skrittet ditt, sett tungen din komme ut og strekke seg mot øreflippen min, mot halsen, brystet mitt og ned mot pikken min.

Jeg har sett deg for meg liggende naken og tilfredsstilt på sengen din mens jeg kler på meg og går før mannen din kommer hjem.

Jeg er visst blitt 32 år, og anser meg selv som kulturelt oppegående, bortimot intelligent, tidvis hyggelig og måtelig interessant. Kan konversere om det meste, både i og utenfor senga.
Er jeans- og t-skjorte-typen, med hår på kroppen!

Jeg søker en (hemmelig (ja, jeg er ute på vift (nei, jeg har ikke lov hjemmefra))) elskerinne, kanskje mellom 30 og 40 (voksen, selvstendig dame?), eller til og med 50 (erfaren, kravstor og moden kvinne?)!

Du kan godt være formfull, med store, myke, deilige bryster og en stor, rund og god rumpe!

Du er gjerne gift, det gjør det hele bare mer spennende. Selv har jeg tenkt å fortsette å være gift, så med meg trenger du ikke å være redd for at jeg skal bli hodestups forelska i deg (litt betatt kanskje...) og forfølge deg som en gærning!

Ta og si hei da!
Gleder meg!