Kunne tenke meg å møte ei som ville bli en Venn og elskerinne

Er du gift eller samboende har ellers et flott liv men mangler noe
Er du i den tilstanden at din kjære ikke vier deg nok oppmerksomhet ikke vil flytte fra det du har men trenger litt mer spenning i hverdagen vel la meg prøve å tilføre litt spenning i din hverdag,slik jeg vil ha spenning fra deg i min hverdag la oss se om vi kan slå gnistrer sammen.
Det er ellers så grått og trist så hvorfor ikke skape vår egen sol

Du liker å sende meldinger leve litt på kanten eller ønsker og å prøve det.
Kanskje du ønsker et rollespill (jeg er <-nybegynner). Tenner du på og bli bindt fast eller nesten sett. Liker du at man har hendene over halsen mens man elsker. Hva med parkere på en rasteplass eller noe lignende å klå på hverandre kanskje noen så oss. Eller kjøre en tur dit hvor folk vil se på oss i bilen og gjøre tilnærminger til deg. Muligheten er mange.
Du er litt fustert slik som meg.
La oss ta en kaffe la oss bli kjent med hverandre ingen forpliktelser.
Men skulle det komme til å klaffe håper jeg du er oppfinnsom liker å leke.
Vi finner sammen ut hva vi vil gjøre for at det skal være spennende over tid.
Vis meg gjerne litt av ditt liv.

Jeg søker ikke en dame som vil elske med lyset av jeg søker heller deg som tørr kjøre en tur på en skogbil vei og kanskje bli bli tatt på panseret. Jeg sier ikke at man skal ligge åpentlyst men hva om noen nesten så oss eller hva om noen så oss i kontrolerte former der man for venter at noen skal gjøre det.

Jeg søker en dame på Østlandet som.
En dame som man kan kjøre MC tur med eller som vil bli med på teltur og fiskestang eller bare en helg stikke av uten at noen vet hvor man er.
Bake lage mat kose seg le og ha det morro.
Eller møtes for en kaffe å skravle ta en kino tur eller treffes et sted for å være intime når slikt passer om du er yngre eller eldre en meg er det samme bare kjemien stemmer faller veldig lett for spontatitet og sprudlende mennesker men og en omsorgs person.

Hvem er jeg er en kar 175 lubben på 48 år lyseblåøyne.
Jeg er et medmenneske som tenker mer på andre en meg selv til tider men akkurat nå tenker jeg på at jeg vil ha det trivelig sammen med et menneske som trenger en og prate med men også som trenger litt kos og omsorg og sex. Om du er i et forhold få gå på din samvittighet samme som mitt forhold må gå på min samvittighet. Finnes du der ute et sted ??

Klem fra meg