Hei hei!

Mann i Vestfold på 42 vintere & sommere, søker søt jente som kunne tenke seg litt lek og spenning en gang i blandt. Jeg er en hyggelig, snill og rolig mann med sunn fornuft og godt humør. Liker å løpe å sykle for å holde meg litt i form. Det må gjerne du også, da kan det være anledning for noen turer sammen kanskje?? Elsker å høre på musikk. Spiller selv piano, dessuten kan jeg hele 5 grep på gitar....så kan ikke akkurat si at jeg har ett enormt repertoar gitt.

Liker å gå på restauranter like mye som hjemmelaget god mat og drikke. Av filmer kan jeg se på det meste, bortsett fra "Open Water". Den var rett og slett......****ff huff....klarte ca. 17 1/2 min av den filmen...... Men nok om den, mer om meg?

Har kort mørkblondt hår og litt skjegg. Er 181 cm uten strømper, litt kraftig med mine 103 kg. Bruker str. 43 i sko å liker dusj og såpe.

Liker at personer er ærlige, noe jeg også er. Derfor vil jeg nevne at jeg har samboer. Hun vet om mine lyster, så jeg går ikke bak ryggen hennes og et blir ikke noe drama. Vi har et frisinnet forhold, så hun har sine egne eventyr. Vi er forøvrig enige om å holde oss til 1 person, så det er ikke noe rundbrenneri dette.

Du leser ennå??

En fin måte å bli kjent med hverandre på i begynnelsen er vel å taste litt, kanskje få til en tur på restaurant, cafe eller kino. Kjemi er viktig mellom mennesker, så den må stemme for at vi fortsetter å møtes. Kanskje du liker å møte menn i en annen setting? Da er det bare å fortelle

Du bør være søt, snill og ha beina på jorda. Gjerne løpe eller sykle. Har du ellers noen av de samme interesser som meg, hadde det vært fint, men ikke noe must.

Det ligger litt bilder på profilen min, og som du ser der, liker vi litt light bdsm. Dette gjør jeg med min kjære. Dette er ikke ett must til deg.


Noe du ellers lurer på, så send meg gjerne en PM, så får du svar.

Klemz