til kalde vinternetter.

Hei dere damer der ute. Usikker på hvor mange som vil se denne, men aldri skadet å prøve.

Trønder på 29 her som lurer på om det er ei der ute som har lyst til å bli kjent å se om kjemien passer. For min del er tiden ikke noe problem, jeg er litt strandet i ingenmannsland så har god tid til lange samtaler i sofaen med et glass vin i den ene hånda og forhåpentligvis deg i telefonen på den andre.
Jeg kommer til å være i ingenmannsland frem til rundt midten av desember før jeg endelig drar hjem til trønder hovedstaden for godt.

Litt om meg selv, jeg er29, rager 184cm over bakken, trener en hel del (går noen mil i motbakke iløpet av uken samt litt styrketrening, men det er ikke noe man ser spesielt godt på meg), er slank, liker å tro at jeg er en god samtalepartner (det får du avgjøre), er spontan og med på det meste. Brukbar på kjøkkenet er jeg også, elsker sunn og god mat.
Jeg trives best av å se andre kose seg, enten det er at jeg får deg til å le så du griner, eller du vrir deg av glede i senga, forøvrig det sistnevnte som også tenner meg mest.

Fullstendig klar over at dette høres mer ut som en dating annonse enn noe annet, men jeg tar ting som de kommer. Aller først håper jeg å høre fra deg, så om du syns dette høres ut som noe for deg så er det bare å sende en pm.

Hilsen en trønder som savner ei varm dame i armkroken.