Hei!
La meg starte med å si at jeg egentlig føler at denne tråden ikke passer inn i "Gutt søker jente" på NP. Ikke fordi jeg ikke er hannkjønn. Og joda, jeg liker kvinner. Og for så vidt hadde det vært spennende å møte noen for "bare å knulle litt".

Det jeg derimot mener, er at standarden på innleggene i dette underforumet gjerne er "jæi har giga kuuuk, harr'u ett høl eller? kjører jærne halve norge på langs fårr å sprute dæi ned". Seriøst gutta; skjerpings, så desperate er ingen av oss! Bedre at du viser litt av personligheten din, synes nå jeg.

Da var det sagt.
For å være helt ærlig, veit jeg ikke helt eksakt hva jeg ønsker å oppnå med resten av dette innlegget. Jeg tror jeg skriver mest av nysgjerrighet, rett og slett for å se hva som skjer videre. Nysgjerrig på hva slags mennesker som skjuler seg bak de andre brukernavnene. Nysgjerrig på hva fremtiden kan og vil bringe.

Det jeg derimot vet er at jeg ikke reiser halve Norge på langs for å ha sex med en random jente. Det betyr dog ikke at jeg ikke liker sex, for sex er et fantastisk fenomen - jeg er jo tross alt registrert på en nettside som heter "nakenprat". Det betyr bare at jeg har et sosialt, nokså travelt og ganske så fint liv utenom NP - så å møte noen her verken haster eller er nødvendig. Jeg er bare født nysgjerrig og spenningssøkende!

Så om du også en nysgjerrigper, må du gjerne ta kontakt. Jeg er i hvert fall i starten av tjueårene, bosatt på sørlandet og lurer på hva slags eventyr som lurer rundt neste hjørne!