Hørte fra en venn om denne siden, derfor ble jeg medlem her.
Han mente at det var mange damer som kunne tenke seg massasje og siden jeg er en massør så burde jeg melde meg inn her, foreslo han.

Jeg er jo ikke så vant med å møte folk på denne måten. Men det kunne ha vært morsomt å blitt kjent med en eller to personer herfra.

Hvis det dukker opp noen hyggelige jenter som ønsker massasje, så stiller jeg gjerne opp. Har god erfaring med massaje, så vet godt hvordan jeg skal få deg til å slappe av /avspenne og løsne opp.
Er ikke så mye som skal til for å få tensjons muskulatur.
Litt hverdags stress og flere timer foran dataen er nok fom å forlenge muskulaturen i rygg, som i utgangspunktet skal opprettholde riktig kurvatur i rygg. Samt også kan man få protraksjon i skuldere og kontrahert (sammentrukken mukulatur) på forsiden. Og hvis du også ser ofte opp på skjerm/tv/annet til daglig kan du utvikle tensjonshodepine som mange sliter med.
Som en erfaren massør kan jeg være behjelpelig med å løsne opp om du skulle ønske det.

Jeg krever ingen sex (selv om det kan være deilig), og kommer ikke til å møte alle her inne.
Men syns det gir en god følelse om jeg kan få en eller flere her til å føle seg bedre i sin hverdag. Det er jo derfor jeg valgte yrket mitt.

Mine spesial områder er: Nakke, skulder, rygg, korsrygg og bekken. (nakke, skulder og rygg plager henger som oftest sammen). Men jeg kan også en god del om andre ledd / leddplager og muskelplager.

Krever ingen form for betaling tilbake. Jeg bare elsker jobben jeg gjør, og tilbakemeldingene.