Hei

Vær snill å les hele annonsen før du lukker vinduet Kan være du liker det du leser vet du

Jeg er en mann på 27 år som søker en jente å ha det gøy med. Jeg søker deg som har lyst å finne en fast person å utforske sex med, en du kan prøve nye ting med og en som du alltid kan ringe om du vil leke.

Jeg er 27 år gammel, studerer på høgskolen og har veldig lyst på en fast partner. Jeg ser bra ut ifølge mine medstudenter og venner, normal slank kropp, jeg er morsom å være sammen med og jeg nyter livet. Jeg er lei av å finne jenter på byen eller apper og ha one night stand, selv om det også kan være gøy noen ganger.

Jeg søker deg som er:
Mellom 20 og 32 år, morsom og sprudlende og liker å utforske sexlivet

Alle som søker og sender bilde får svar og bilde tilbake av meg. Ønsker ikke å utlevere meg selv på bilde for hele verden her p.g.a fremtidige arbeidsgivere osv. Eventuelt utveksler vi snapchat og tar det derfra

Dersom du føler kallet til å gi meg en lyd så gjør det! Du kommer til å få en deilig fremtid i møte sammen med meg og vi kan gjøre hva som helst da jeg tenner på det meste møtes gjerne over et glass øl i bergen sentrum for å sjekke hvordan kjemien er! Det er bare koselig!

Skål!