Vi er et par her på NP som lever i et flott og åpnet forhold, Og til vanlig ønsker vi å komme i kontakt mer par eller jenter som kunne tenke seg å leke med oss, alene eller sammen.

Denne "annonsen" er derfor noe annet enn vi til vanlig gjør.
Jeg, som da er mannen i forholdet får mange kvelder alene utover høsten/vinteren fordi samboeren er på jobb disse kveldene.

Jeg er 22 år. Jeg trener, men vil ikke si jeg er atletisk, heller normal fasong. Jeg er renslig, og sykdomsfri. Har en penisstørrelse jeg selv er bekvem med. Jeg er brun, har brune øyne, og brunt hår... Jeg har kun norske gener, om noen bryr seg om det.
Min største fordel er min dominante personlighet. Jeg hater begrepet "tøm og røm"! Min største turn-on er pirre jenta så mye at hun knapt klarer å la være å komme om jeg blåser på hennes edle deler! Mitt mål er å alltid tilfredstille jenta til hun kommer... kanskje jeg også stopper like før, og drar det ut timesvis.
Jeg vil gjøre deg så kåt at du ber om mer!

Søker en sexpartner som jeg kan leke med. Jeg er røff og liker det hardt, men har alltid et kodeord om du trenger det roligere.

Jeg har ikke alt for mange krav til deg, det viktigste er at vi finner tonen !
Du må allikevel være renslig og sykdomsfri.
Hvor gammel du er eller hvor mange kilo du veier betyr ikke noe, Bare du er kåt, villig, og en smule underdanig

Så om du vil ha en mann som kan drive deg til vanvidd, garantert gi deg en orgasme og som tar deg hardt(noe jeg mener en mann skal), så ta bare kontakt!