hei!

Jeg er en ung mann i midten av 20 årene som ser etter en dame å dele tilværelsen med.

Jeg kan fortelle litt om meg selv. Når det gjelder utseende har jeg kort brunt hår og litt skjegg. Er ganske slank og vil si passe sterk. Kan dele bilder på PM. Jeg er en del ute og reiser og er ganske erfaringsøkende. Liker å hele tiden prøve nye ting og blir nok litt raskt lei av de samme gamle tinga. :-) Jeg er også ganske grei og omsorgsfull, blir sjeldent sint og vil generelt sett at alle skal ha det bra, men jeg kan være frekk til tider (det er ikke personlig ment, det er bare for moroskyld ;P)

Jeg interesser meg for blant annet kunst, musikk, friluftsliv, vitenskap. Er nok litt hippie i mine holdninger og idealer.

NP er kanskje ikke det mest tradisjonelle stedet å søke et forhold på, men jeg antar at folk her har et ganske avslappet forhold til kropp og seksualitet og generelt sett er ganske aksepterende overfor det som ligger naturlig i oss, og dette er viktig for meg i en partner.

Skulle likt å si mye mer, men hvis du er interessert så kan du jo ta kontakt også tar vi det videre derfra. Ellers kan du legge igjen en kommentar her hvis du lurer på noe som du mener at resten av leserne godt kan få svar på også.

Håper å høre fra noen :-).
Snakkes!