Hei sann.

Jeg er en mann på 30 år som har vært bosatt i Spania det siste året. Den 9 juli kommer jeg hjem til Oslo, og blir hjemme i tre uker til den 2 august.
Nå begynner det å bli veldig lenge siden jeg var her inne på forumet, men skader vel ikke å prøve å bli kjent med en ny sommerflørt mens jeg først er hjemme. Er jo ikke akkurat mange menn som får svar her, men man vinner ingenting uten å prøve.

Om jeg skal fortelle litt om meg selv, så ser jeg på meg selv som en morsom mann. Jeg tar meg ikke så selvhøytidelig at det gjør noe, men jeg er sikker på meg selv, og liker å tulle med ting som er en smule på kanten.
Jeg er en høy mann på 190 cm, med blå øyne , og rimelig langt mørkeblondt hår. Jeg har en normal kroppsfasong hvor man skimter muskler, men det er noen år siden jeg var super aktiv med treningen så jeg er nok ingen bodybuilder selv om jeg liker å tro at jeg ser bra ut

Så hva er det egentlig jeg ser etter?

Jeg har egentlig ikke så store forhåpninger. som nevnt tidligere, så er det ikke så mange damer som svarer på sånne anonser (noe som sier meg at vi menn er litt mer overreprensentert her inne ) Derfor tar jeg dette med en klype salt, og håper egentlig bare på å få startet en samtale/vennskap/flørt/etc. med en vennlig likesinnet dame. Alder er ikke så viktig for meg. Det viktigste er at du er trygg på deg selv, og at man lett kan snakke om det man føler for.

Jeg vet at dette ikke akkurat er en knulle kontakt annonse, men om noen er interessert i å chattes/snakkes/møtes en tur når jeg er hjemme i Oslo i sommer, så ville det vært kjempekos.


Skader ikke å prøve.


H.M