(Da forsøker jeg igjen med en bedre tekst enn den forrige og håper at den faller i smak hos kvinnene her. Har også en profil på Cupido for den som vil vite det).

Jeg er en mann på 34 år som søker etter er spennende og interessante treff med kvinner. Kanskje finner vi tonen, både om det ene og det andre?

Som person er jeg jordnær og ydmyk, men også bestemt når jeg må. Jeg er stort sett åpen for nye erfaringer, men liker meg først og fremst i det kjente og naturlige. Noen ganger kan jeg oppleves som stille og tilbakelent, men det er ikke på grunn av kjedsomhet. Muligens litt sjenanse med i bildet her. Jeg er i en jobb som jeg trives godt med. På fritiden trener jeg 3 ganger i uken og leser en del bøker. Ellers liker jeg å prøve ut nye matoppskrifter, vil du smake den originale indiske tikka masala kyllingen?

Så, hvem er du som person? Det vil glede meg mye om du er rolig, avslappet, omsorgsfull, rettferdig og jordnær. Du liker gode erotiske opplevelser, men er ikke for kinky o.l. Du ser ikke bort fra muligheten for et langtidsforhold. Du er ikke fordomsfull eller rasistisk siden jeg har en utenlandsk bakgrunn selv. Jeg har angitt kvinner mellom 28 og 38 år som innenfor min interessegruppe, men alder er til tider bare et tall.

Det er mye som skal klaffe mellom to personer som deler gode erotiske opplevelser; både på det fysiske og mentale plan. Derfor setter jeg pris på å bli kjent med personen. Hva er substansen hos den andre og hva kan man gi av seg selv? Man trenger tid til å finne ut av slike spørsmål.

Jeg er ikke ute etter sex av typen S&M, å være underdanig eller dominant osv. Ei er jeg heller ute etter ONS, og det sier seg selv at jeg ikke treffer opptatte/samboende/gifte personer som ikke er tilfredse i sine forhold, og som derfor søker kontakt her. Jeg er ikke dømmende og tenker at alle har sine grunner, men jeg trenger ikke å delta i slikt.

Da håper jeg at du tar kontakt og ser frem til å bli kjent med deg. Men vennligst ikke ta bryet dersom du har overfladiske verdier o.l. Slikt er turn-off for min del. Jeg er 162 høy og har en normal hårete kropp.