Jeg meldte meg inn fordi jeg søker etter ett forhold evt. en elskerinne. Tenkte at å prøve å finne partner etter seksuelle perferanser virket greit nok.

Dersom vi har en god dag vil god sex for meg være pr i dag en runde der jeg er sjefen, jeg er øverst, jeg styrer og du lystrer villig og er ivrig.
Det tenner meg enormt når du sier du liker å bli tatt og liker at jeg holder deg fast eller presser deg ned hardt mens jeg tar deg slik jeg liker det. ++

Jeg liker såklart dominans samt litt Master/slave. Har ingen lær/lakk fetisher eller annet utenfor dominanse relaterte ting.

Kan vel innrømme at jeg tenner på tanken av 24/7 men at det ikke er noe jeg søker men det må og sies at det er noe jeg ser hvordan noen vil og kan like/trives med. Dersom det går på trygghetsfølelse ol.++ Tror og at jeg kunne fungert i ett slikt forhold med den rette damen Er ikke redd for litt ansvar.


Om du har fetisher i form av lett bondage og slave/master og røff sex om det kan kalles en fetish så syns jeg du skal prøve å bli kjent med meg.

Jeg er over 185 høy. Middels trent og har blå øyne. Mørkt hår. Og en god jobb med en ok utdannelse.