... eller to

Hei! Jeg er en snill gutt/mann på 29 fra Oslo.

Er veldig glad i de fleste former for sex, bortsett fra smerte og tortur og sånt, synes sex skal føles deilig og ikke vondt.

Jeg blir veldig tent av å se den jeg er med har det godt og er fyllt av nytelse!
Er kjempeglad i å kysse og slikke og bruke fingrene for at du skal ha det godt! Liker å gi og bli litt brukt, være leketøyet ditt Det er jo også selvsagt deilig å få tilbake!

Synes sex er ekstra godt når det er litt skittent og primalt, elsker å kjenne lukten og smaken av deg!
Selv er jeg en ganske renslig kar, dusjer hver morgen før jobb og bruker deo og en liten dæsj parfyme. Kunne aldri flt meg inn å skulle bry andre med min odør og ville nok ikke blitt interessert i en som daglig gikk rundt og stinket, men på soverommet tenner det veldig med en jente som lukter som segselv og ikke parfymen hun kjøpte på taxfree. ...Selvfølgelig er det fresht med en fresh og nydusjet jente også, velduftende og yndig, men Feromoner er for meg veldig pirrende!

Jeg er ikke på jakt etter kjæreste, bor med en nydelig jente som jeg er veldig glad i, vi har et åpent forhold og full aksept for at vi kan ha en elsker/elskerinne på siden for spenningen, utforskingen og variasjonens skyld, alltid spennende med nye opplevelser av det gode slaget!

Jeg er interresert i kvinner, damer og jenter i alle fasonger, farger og aldre. Transpersoner er også veldig spennende
Verden er så full av variasjoner og opplevelser og jeg vil oppleve masse og glede så mange som mulig! Liker å finne ut akkurat hvodan du liker best at tungen min leker med klitten din, digger å kjenne deg bli våtere og våtere og smake på saftene dine, høre hvordan stønnene dine intensiveres når jeg masserer g punktet ditt med to fingre, digger å få deg til å komme!
Har du en fetish du flørter med tanken på å prøve ut, er jeg veldig medgjørlig og åpen for å sette til livs dine fantasier

Når jeg ikke er her eller på jobb, sitter jeg ofte i mitt studio og prøver å lage elektronisk musikk, maler, drar på hytta eller på fest i skogen og ser mye dokumentarer og litt porno.
Trente mye før, så ble jeg litt for glad i iskaffe og sjokolade, så litt kosemage har jeg. blå øyne, mørkeblond, 174 høy, litt rufsete, litt tøff og kul, surrete og empatisk, humoristisk og leken, pervers og filosofisk, unik og må oppleves egentlig!

Nå håper jeg egentlig bare på å høre fra deg for jeg er nyskjerrig på hvem du som har lest helt hit er! Hva med å bli litt bedre kjent og utveksle noen ord og tanker? for nå begynner jeg å føle jeg at jeg bare skriver til veggen