Ønsker å komme i kontakt med en seriøs jente/kvinne som kan hjelpe meg med å få satt ut en del av mine ønsker i live. Jeg er en naturlig dominant mann som søker en jente/kvinne som kan tenke seg å underkaste seg helt og fult for meg og mine lyster. Grensene setter vi sammen og utforsker videre med tiden dersom det sammenfaller med dine ønsker. Den jeg søker må ha full forståelse for at det i fra vår første kontakt er jeg som har styringen. Du vil ikke kunne ta selvstendige valg på noen områder i mitt nærvær. Alt fra bekledning til måten du oppfører deg på ute blant folk så vell som sammen med meg legger jeg føringer for som du aksepterer. Klær, sko, undertøy og andre remedier som trengs for å gjennomføre dette besørges av meg. Videre er jeg som navnet tilsier svært gavmild (og bemidlet til å følge dette opp) så dersom vi blir enige om de rette rammene kan du komme godt ut av et treff eller et forhold denne veien. Jeg ønsker videre kun et rent platonisk sub/dom forhold og er på ingen måte ute etter en livspartner (men hvem vet om den helt rette personen dukker opp..).

Når det gjelder gavmildheten er den av en enda større grad dersom vi beveger oss over i foto og video. Det er i utgangspunktet de samme rammene for dette som for treff eller forhold ellers, men jeg er villig til å vurdere andre tilbud dersom det er noe jeg kan ha interesse av. Også her besørges naturligvis det som trengs for gjennomføring av meg.

Pirrer tanken på treff, forhold eller å stille opp på foto eller video for meg mot en viss kompensasjon hører jeg gjerne fra deg.

Dette er 100% seriøs og forventer dermed kun seriøse og utfyllende svar! Du befinner deg videre på strekningen Bergen - Stord - Haugesund - Tysvær - Stavanger.

Kanskje vi kan gå en spennende vår og sommer i møte sammen..?