Hei du!

Kan du tenke deg å ha deilig sex i solnedgangen, eller kanskje i den vakre og frie naturen (skog, strand osv.)? Eller kanskje et sted der det er fare for å bli oppdaget? Hvorfor ha sex i den samme leiligheten hele tiden, når du kan kose nye steder hver gang? Deler fortiden en leilighet, men har en komfortabel bil som er klar for nye og uforglemmelige eventyr.

Hvem er jeg? Jeg er en kjekk mann på 26 år som ikke tar meg selv så høytidelig, og som er til å stole på. Jeg er nysgjerrig på det meste og liker å utforske og prøve nye ting. Lar som regel lysten, fantasien og spontaniteten styre. Vellykket hver gang. Liker også å være dominant, men kan også bli dominert av den rette personen. Tilfredsstillelse av damen på forskjellige måter er deilig, spesielt med leketøy og tungen. Kuken da også selvfølgelig

Ønsker først og fremst regelmessige treff med det motsatte kjønn, men skader ikke med 1 gang heller hvis den berømte kjemien ikke er der. På sikt er det regelmessig slik vi lærer hverandre å kjenne.

Litt facts om meg. Jeg trener 1-3 ganger i uken. Er hetero. Liker damer i alle fasonger, som er både yngre eller eldre enn meg. Har vært med to damer i flere år, så har erfaring. Liker friluftsliv og har den siste tiden drevet litt med dykking og surfing. Ellers vil jeg beskrive meg selv som ganske normal. Er 184 cm, ca.84 kg og mørkt hår.

Søker hovedsaklig folk som bor mellom Stavanger- Egersund. Fordel hvis du bor nærmere Egersund, men er ikke et krav. Kan godt møtes ute et sted og bli litt kjent med hverandre før vi eventuelt velger å gå videre.