Hei

Jeg er en singel, underdanig mann på 35 som håper å treffe en jente/dame her inne som liker å ha kontrollen. Som nicket mitt sier er kyskhet av den tvungne varianten sentralt for meg.
Jeg elsker (og hater) følelsen av å ikke selv kunne bestemme når, hvor, hvordan, eller om jeg får lov til å komme. For meg er det å gå meg kyskhetsbur som en likesinnet jente/dame har nøkkelen til lykken

Utfra det kan det vel leses at et cuckold-forhold er det ideelle for meg. Mine to siste forhold var av den varianten, og i en perfekt verden finner jeg det igjen.

Utover dette har jeg også mange andre interesser og turn-ons som underdanig, men det med tvungen kontroll og overvåkning av mine orgasmer er så sentralt for meg at uten det er det ikke mye vits i å gå inn på alt det andre jeg liker.
Noen stikkord kan jeg selvsagt gi.
Ydmykelse, nedverdigelse, bruk som tjener/sjårfør/butler/maid, tvungen feminisering har jeg også vært utsatt en del for da min siste kjæreste tente på det. Straff/belønning, oppgaver. Ja, i det hele tatt.

Bor for tiden i Trondheim, men skulle jeg ikke finne noen lokalt som lekekamerat eller fast forhold er jeg veldig interessert i å høre fra kontrollerende og dominante jenter/damer i andre deler av landet. Enten for avstandskontroll med f.ex nøkkel i posten og sporadiske treff, eller med det formål å flytte på seg med tiden.

Er selvstendig næringsdrivende med full frihet sådan, så skulle drømmedamen dukke opp enten i form av et langvarig forhold, eller et langvarig utelukkende Domina/slave forhold, har jeg muligheten til å flytte på meg på kort varsel.

Ellers er jeg høyt og bredt utdannet, 189 cm høy, 96 kg, mørkeblond, brune øyner, alle egne tenner og hår, atletisk bygget, og ser mer ut som en alpha enn en beta. Får høre jeg ser over snittet godt ut, så jeg kjøper det

Håper noen skriver og lurer på noen.

Takk for meg!!

-Chastityboy