Hei. Tenkte jeg skulle prøve noe nytt og legge igjen en kontaktannonse på dette forumet med en vagt håp om at jeg kanskje skal kunne få svar. Virker som det er mange useriøse her og hadde ikke blitt forundret om det seriøse hadde gitt opp her for lenge siden.

Jeg er en mann på 23 år som bor i Oslo. Ganske høy (190), normal kroppsbygning og mørkt hår. Jeg er på ingen måte noen hunk eller supermodell, men mener selv at jeg ser relativt bra ut.

Greia er at jeg har en relativ stor sexdriv, men ofte faller for uskyldige jenter som det har vist seg ikke på langt nær har den samme driven som meg. Jeg kan godt være utfordrene, tøye grenser og ta med folk litt utenfor komfortsonen, men respekterer det når folk føler det er nok. Derfor kom jeg hit i håp om at jeg kanskje kunne finne en bedre match for meg.

Rent sexuelt så vil jeg se på meg som en ganske dominant person som liker best å ta styring, men har absolutt ingenting i mot at begge er med å bestemmer litt. Har nylig dyppet foten innenfor bdsm-verdenen og funnet ut at jeg liker det veldig godt, men føler ikke at det nødvendigvis er et stort behov å absolutt involvere det i sexlivet mitt. Har ikke så masse erfaring fra dette, men synes det er veldig mye fra det som virker interessant. Er også her hovedsakelig dominant, men har nok en liten sub inne i meg og heller kanskje litt mot switch.

Liker at jentene har litt mellom øra og at vi kan ha ordentlige samtaler. Liker å prate om alt og ingenting og ha det hyggelig å le sammen. Leter i første omgang etter noe forholdsvis uforpliktene, men er ikke fremmed for å spise middager og se på filmer og generelt bare henge sammen. Vil ha noe mer enn bare rent fysisk.

Her er de tre tingene jeg søker:

BDSM-forhold der jeg er dominant:
Vil gjerne utforske BDSM-verdenen litt mer. Tenner på å ta kontroll og være sjefen. Stikkord på det jeg har litt erfaring med og kan være interessert i i første omgang er bondage, blindfolds, gags, spanking og generelt bare ganske røff sex.

BDSM-forhold der hun er dominant:
Dette er en ganske nyoppdaget kink for min del. Vil nok alltid være mest dominant, men merker at jeg tenner på en kvinne som har kontrollen og tar det hun vil ha. Vet ikke hvor ekstreme tilstander jeg tåler, men synes det virker interessant å bli herset med, "tvunget" til å gjøre ting og kanskje bli bundet fast.

Vanilla forhold:
Selv om jeg er interessert i bdsm, så er det som sagt på ingen møte en nødvendighet i livet mitt .. tror jeg. Søker noen som jeg kan ha det gøy med som har litt større driv enn det jeg er vant med. Noen som ikke skammer seg over sexualiteten sin og som liker å slippe seg litt løs.

Jeg må også innrømme at det er en liten tanke som har slått med litt i det siste. Dette er mer bare enn idé fremfor noe jeg faktisk søker, vet ikke om det ville vært noe som hadde funket for meg i det hele tatt. Men på grunn av min bdsm-interesse så har jeg tenkt litt på et mer erfarent par som kanskje kunne tatt meg inn å gitt meg opplæring som dominant. Er veldig interessert, men føler jeg hadde kommet mye lengre med å ha noen å lære fra. Så om noen skulle ha noen ideer så er jeg hvertfall åpen for å lytte, men vet som sagt ikke om det helt er noe for meg.

Jeg er såppas åpen at jeg føler at alder ikke spiller så veldig stor rolle her så lenge kjemien er til stede. Det samme gjelder kroppsbygning. Jeg er ikke så nøye på om du er tynn eller har litt former, utseende spiller jo selvfølgelig en rolle, men tiltrekningen kommer også fra så mye annet. Synes forøvrig kanskje det er greit at det ikke er så alt for store avvik fra "normalen".

Håper på å høre fra deg