Er du lei av gutter og menn som ikke klarer å tilfredsstille deg og dine seksuelle behov? Tøm og røm er ikke noe for meg og nettopp det kan dermed du dra nytte av. Jeg bruker heller all den tid som trengs for at nettopp du skal få oppleve det ultimate for deg innen nytelse. Hva som skal til for at du skal få en slik opplevelse er det ikke sikkert du vet, men du har nok en ide om hva som skal til. Sammen tråkker vi sporene videre fra dette.

Litt om meg: Halvveis i livet og har endelig oppdaget at det er ikke så rent lite å oppleve og nyte på ferden gjennom livet bare man tar seg tid til dette. Prioriterer dermed vekk det som ikke gir meg noe og bruker heller tiden på det som er av interesse. Er ellers gift så diskresjon både kreves og garanteres.

Jeg er mobil innen hele Hordaland og Rogaland, men det krever litt tilrettelegging for å få stelt i stand treff. Bergen, Stord, Haugesund og Stavanger kan organiseres på relativt kort varsel og der har jeg også mulighet for treffsted. Ønsker til informasjon utelukkende treff på nøytralt sted som hotell e.l. og ikke hjemmes hos verken meg eller deg.

Synes du dette virker interessant og er en jente/dame i alderen 20-55 år er du hjertelig velkommen til å kontakte meg. Fint om du forteller litt om deg selv, hva du søker etter og hva som skal til for å "hjelpe" deg. Om du trenger mer kos og lengre hyrdestunder eller om det er leketøy, rollespill eller ulike former for bdsm som skal til. Har som sagt en god del både livs- og seksualerfaring etter hvert og jeg kan si med rimelig sikkerhet at jeg ikke har latt en eneste kvinne forlate meg uten et smil om munnen og et ønske om å treffes igjen de siste 10 årene (selvskryt har da aldri skadet noen). Lite utfyllende svar blir til info kassert.

Gleder meg til å kjenne at pusten din blir mer og mer intens og at kroppen din vrir seg på veien mot målet... Tør du..?