Hei.

For tiden så er jeg på utkikk etter ei ny sub, slavinne eller lekepartner. Dette er langt ifra noe desperat forsøk på å få meg en one night stand. Jeg er mer på utkikk etter mulighetene for regelmessige sammenkomster.
Jeg stiller noen krav, da jeg heller ikke bare høvler over det jeg kommer over. Men er stemningen god og vi fort får en god tone og kjemi så er du på god vei.


Kriterier

* du er jente/dame over 18 år
* du er selvsikker/sikker på egen kropp
* du liker kinky sex
* du har humor
* du er ei jeg kan prate med om løst og fast
* du har en normal kroppsbyggning.
* du bør ikke være redd for å bli bundet fast
* du er motvillig, og lar deg ikke dominere frivillig.
* du tåler røff behandling.

bonuskriterier som gir pluss i boka
* Du er ikke redd for kamera
* Du liker kveling
* Du liker analsex
* Du er åpen for å involvere flere i leken.


Sted
Jeg bor i bodø. Så det er jo områdene rundt her som er aktuelt. Jeg er i drammensområdet flere ganger i året, så dette kan være aktuelt også.

Alder
så lenge du er 18 eller eldre. Du ser bra ut og vi får en god connection. Så har jeg egentlig ingen maks alder.


Litt om megselv
Jeg er en søring bosatt i bodø. Er 22 år gammel og dominant. Jeg er 182 høy, har en normalt trent kropp (bilder kan fåes på forespørsel). Jobb og sex står høyt på lista over hva som er viktig for meg. Jeg nyter livet og det det har å by på. Spiser gjerne en middag ute. Men lager ofte like god mat selv hjemme. Det kan fort som det hender at jeg bare vil ha besøk, uten noe sex. Kun for selskapet sin skyld. Men alt etter dagshumør. Jeg er selvsikker på megselv og min kropp. Har veldig lite hemninger, så jeg gjør ofte ting spontant.

Dette er en åpen annonse. så har ingen tidsfrist på dette. Den får bare ligge her til jeg finner ei som er innenfor kravene. Er du ei som er innenfor kravene, så ta kontaktpå PM, så tar vi resten derifra.