Hei.
Er en helt uerfaren ung dame på 27 som holder på å dø på meg av nysgjerrighet på jentesex.
Er egentlig ikke så kresen, søker jenter mellom ca 25-35år25-35, sykdomsfrie og diskré. (Får lov av mannen, men foretrekker å være diské.)
Former er å foretrekke, men du trenger ikke se ut som Venus fra milo, ei heller topptrent. Det viktigste er nok at du er ett sjarmerende vesen med høfligheten i behold og ikke bitchy og krass.
Selv har jeg 2 svangerskap bak meg med den ekstra hud og strekkmerker det medfører, men ser heller ikke avskrekkende ut altså Er noen kg overflødig, men ikke for mange heller. (str 42 er vel en grei beskrive.) Er bilder på profilen. Er litt innadvendt de første 2minuttene, har humor, selvtillit og ett relativt pent ansikt. Syns menn ihvertfall da.
Søker i første omgang uforpliktende sex, men er åpen for gjentakelse om det skulle gi mersmak. Er ikke så begeistret for masse chatting, snikksnakk, sms, snapchat eller lignende. Ser heller for meg å møtes for en kaffe/øl/glass vin, og heller gå rett på sak rett etter hvis kjemien er grei.
Hos meg er det alltid noen hjemme, så du bør ha ett sted vi kan leke. Hvis ikke er jeg åpen for å spleise på ett rimelig hotellrom.
Bor i Oslo, men er mobil så lenge kollektivtransporten tar meg dit det trengs. Overnatter ikke.
Send en pm om du føler deg truffet