Jens Stoltenberg dør og kommer til helvete. Han blir tatt imot av Djevelen i egen høye person, som raskt setter ham inn i situasjonen.

"Helvete er stappfulllt", sier Djevelen, "Vi har ikke plass til en eneste liten synder til. Men vi er selvfølgelig pålagt å gjøre plass til en stor synder som deg, så derfor må vi slippe løs en annen synder for at du skal få plass. Du vil få tre valg, og du kan selv bestemme hvem som skal slippe ut."

Djevelen tar Stoltenberg inn i en korridor med tre dører og åpner den første døren. I det første rommet ser Stoltenberg Einar Gehardsen som pukker stein så svetten driver av ham. Djevelen ser spørrende på Stoltenberg, som rister på hodet. "For slitsomt", sier Stoltenberg. "Jeg får vondt i hodet bare av å se på ham".

Så åpner Djevelen den andre døren. I det andre rommet befinner Reiulf Steen seg, og han skyfler møkk med en møkkaspade så møkka driver rundt ham. Stoltenberg rister på hodet. "Orker ikke møkkalukta" sier han og går videre.

Så åpner djevelen den tredje døren. I rommet innenfor står Karita Bekkemellom på kne. Trond Giske står på kne bak henne og tar Karita med lange, seige tak. Stoltenberg lyser opp. "Now we are talking" sier han og river av seg skjorta.

Djevelen ser på Karita. "OK, Karita", sier han. "Du slipper ut nå".