1. «Spøkelsesbæsj»
Du vet at du har bæsjet. Det er brunt på papiret, men når du kikker i do så er den borte. Blir også kalt «Torpedosbæsjen» av de som hører plasket.

2. «Teflonbæsjen»
Den glir ut så fort og lett at du knapt merker det. Det er ikke et eneste spor på papiret, så du må sjekke i do for å være sikker på at du overhodet har driti.

3. «Tjærebæsjen»
Samme konsistens som tjære. Etterlater permanente flekker i do og du må tørke deg 18-20 ganger før du er ren. Det slutter med at du stapper papir i underbuksene for ikke å skitne dem til.

4. «Den ubesluttsomme bæsjen»
Du er ferdig, tørker deg og skal akkurat til å reise deg da du skjønner … det kommer mer!

5. «Hard mage-bæsjen»
Bæsjen som fikk Elvis til å kaste inn håndkleet. Den kommer ikke før du er blitt svett, skjelvende og helt blå i ansiktet av anstrengelsene.

6. «Diettbæsjen»
Du skiter så mye at du går ned 10 kilo.

7. «Løs mage-bæsjen»
Du må passe på å være i 10 sekunders avstand fra doen. Vanligvis setter det i gang før du har klart å trekke ned buksene.

8. «King Kong-bæsjen»Den er STOR, så stor at det er tvilsomt om den kan spyles ned uten å deles (vanligvis går det bra med en kleshenger). Som oftest driter man slike når man er på besøk hos noen.

9. «Våt rumpe-bæsjen»
Bæsjen som alltid gjør mageplask så vann og dritt spruter og griser til hele rumpa.

10. «Ønskebæsjen»
Du sitter der uten at noe skjer selv om du vil veldig. Du fiser et par ganger, men får ingenting til.

11. «Sementbæsjen»
Når du endelig har begynt å drite, skulle du ønske du hadde fått en ryggmargsbedøvelse.

12. «Ormbæsjen»
Ganske myk, omtrent så tykk som en tommel, men minst en meter lang. Den har potensial til å bli en «Torpedobæsj».

13. «Korkbæsjen»
Du spyler ned tre ganger, men den er der fremdeles. Herregud, hvordan bli man kvitt den, den er pinadø usenkbar. Og naturligvis kommer den alltid når man er hos noen andre.

14. «Den meksikanske bæsjen» eller «Vulkanbæsjen» Det er som å skite sulfat. La det absolutt ikke renne svette mellom rumpeballene de nærmeste dagene. Det er ikke tilrådelig å spise igjen før det har sluttet å svi. (Det er slik meksikanerne vet at de er sultne).

15. «Spraybæsj»
Høy sprutfaktor på denne bæsjen. Som om man trykker ned toppen på en sprayflaske. Gass og væske kommer i samme øyeblikk.

16. «Ølbæsjen»
Den absolutt verste, og naturligvis også den vanligste. Den kommer dagen derpå. Normalt bruker det ikke å lukte så fælt, men denne skiten lukter død og pine! Du fatter ikke hvordan rumpa di kan sprute ut så mye skit gjennom et så lite hull. Etterpå oppdager du at det ikke fins så mye som en millimeter dopapir, ikke «frisk duft»-spray ikke toalettbørste og selvsagt står kveldens kjeftesmelle utenfor og venter på at doen skal bli ledig. Selvsagt kommer «ølskiten» når du er hjemme hos noen andre.