Sitat Opprinnelig skrevet av bs_tritonus
Vil bare kommentere dette kjapt. Jeg har selv ikke veldig mye penger, og regner med at jeg ikke kommer til å ha det veldig romslig senere i livet heller. Dette er ikke fordi jeg er uheldig, gjort dårlige valg eller fordi jeg er idiot. Det er rett og slett fordi det som gjør meg lykkelig er ikke å ha en "kommersiell" jobb. Jeg jobber innenfor kunst/kultur. Det er mange som synes det er noe man bør gjøre ved siden av en "skikkelig" jobb som en slags hobby, men det går faktisk ikke dersom man virkelig vil oppnå de kunstneriske resultatene man ønsker. Eller iallefall ikke de jeg ønsker.

Ja og. Dette ble kanskje litt langt og litt rart skrevet. Følte meg bare litt truffet når du kalte meg uheldig, idiot og at jeg gjør dårlige valg. Jeg kunne valgt penger, men ja. Jeg har uansett veldig fin selvtillit, er ryddig/renslig, får damer og er rett og slett lykkelig!
Du har helt rett. Jeg har stor respekt for dine valg og synes det er fantastisk flott. Det høres ut som du har det bra med deg selv og du lever ut dine drømmer. Penger gjør ingen lykkelig men gir deg kanskje litt handlefrihet. Kanskje til å leve ut drømmer. Mange andre gjør valg der penger ikke i sentrum. Det er bra.

Føler meg egentlig litt teit nå,,,

God og deilig kveld...