De skulle møtes på et hotell i byen. Begge var spente. De hadde blitt kjent kort tid i forveien og delte mange av de samme drømmene. Hun var en lys leken pike, verken uskyldsren eller dydig. Han likte henne godt, og var kanskje ikke bare seksuelt tent av henne. Det var noe med personen hennes også. Uten at han egentlig kunne vite hvor det ene begynte og det andre sluttet. Egentlig hadde ingen av dem søkt seg mot noen annen. Begge befant seg i godt etablerte forhold, velfungerende på flere plan. Men et felles behov for spenning hadde trukket dem mot hverandre. Denne kvelden skulle de få oppleve at spenningen ikke lenger skulle slumre, men virkeliggjøres. Noen få minutter over kl. 17 møttes de for første gang.

Han var kledd som hun forventet seg. Vel avstemte og forsiktige jordfarger, klærne vitnet om karakter uten særlig oppfinnsomhet. Hun hadde på seg hvit, høyhalset strikket genser og tettsittende sort bukse. Det lyse håret var oppslått og dannet en krans rundt halsgenseren. Et kort sekund ser de på hverandre før de gir hverandre en klem, deretter et forsiktig kyss som kanskje var ment for munnen, men som endte i munnviken. Så møttes leppene ordentlig, og han presset henne inntil seg.
De går sammen forbi resepsjonen og trekkes mot hverandre opp trappen.

Nøkkelkortets sekunder for virkning gir muligheten for en ny omfavnelse, som innenfor døren utvikler seg til et langt kyss. Tungene virvler rundt i hverandre, armene trekker klærne av. Snart er de nakne på sengen og ruller rundt hverandre, hendene leker og kjæler. Han er stiv og hun er våt og hun åpner lårene idet han presser seg inn i henne. Med dyrisk tiltrekning knuller de hverandre, og ligger snart fastlåst i hverandres nytelse.

Hotellrommet er ganske passende for et slikt møte. Sengen fyller nesten hele flaten og det er sengen som skal være kveldens sentrum. Etter en kort dusj blir hun bundet fast på sengen. Armene låses til sengebeina, på samme måte som føttene også blir. Hun ligger naken i x-formasjon. Brystene hennes har store mørke vorter som står stivt opp i våret. Det barberte venusberget går over til fyldige muselepper. Lårene hennes er kvinnelige og runde, akkurat slik magen hennes. Han sitter på huk over henne og lar testiklene møte munnen hennes. Nyter tungen han kjenner mot pungen og slipper seg litt lenger ned, så hun kan suge ballene. Munnen hennes fylles og hun suger, smatter, slikker på en deilig måte som han liker. Derfor reiser han seg opp og gir henne et kyss på munnen, før han setter seg på brystet hennes og fører pikken mot munnen hennes. Hun gaper igjen og lar en stor del av staken gli inn i munnen, mens hun roterer tungen langs skaftet. Han lener seg samtidig og lar en hånd leke litt med lårene hennes. Hånden sirkler rundt på innsiden av lårene hennes, og han kjenner at det rykker i henne etter den berøringen fastbindingen umuliggjør.

Han setter seg på knærne foran henne og bøyer seg ned. Løfter skrittet hennes litt opp og lar en tunge finne rumpehullet hennes. Med spiss tunge følger hele kroppen hennes opp, idet han stikker tungespissen inn og løfter henne. Han nyter lukten hennes. Hun dufter deilig av varmt dampende kjønn. Han lar tungen spille videre i og rundt rumpehullet hennes. Det virker som hun liker behandlingen. Med hendene tar han tak i begge puppene hennes. De er så deilige i hånden, passer akkurat og han lar vortene lekes mellom fingertuppene sine. Musa frister ham også og med tungen åpner han revnen, før han gir tappen et lite kyss og noen kraftige slikk.
Idet han presser seg inn i musa hennes kjenner han hvordan hun omslutter ham, og han legger seg over henne og de kysser kjærlig hverandre. Hun er fortsatt bundet, men han binder seg til henne i den store hotellsengen på en måte som gjør at de senere på natten ligger og holder tett rundt hverandre, vel vitende om at dette er et eventyr som fikk sin begynnelse og avslutning nettopp denne dagen.