Har en fantasi jeg har lyst til å dele. Her kommer den:

__________________________________________________ ______

Det ringer på døren, og du står der iført en hushjelpunniform, som består av latex. Antrekket består av lakkstøvletter, som er røde, svarte nettingstrømper, en kort svart latexkjole som er tettsittende. Håret ditt, har du i musefletter, samt at du har på deg en rød leppestift.

Jeg spør deg hva det er du vil, og du svarer at du er kommet som husjelp. Etter at jeg har slippet deg inn, så begynner du å tørke støv, før du tar og går over til oppvasken. der tar du på deg svarte latexhansker ,før du fyller vann i oppvaskkummen.

Men da kommer jeg og drar deg i håret, og sier at du ikke har tørket støvet skikkelig, og spør deg om hvorfor ikke. Da du ikke har et ordentlig svar, tar jeg av lærbeltet mitt og begynner å piske deg som straff. Du klynker, og sier at jeg skal stoppe. Jeg gjør det, men tar da å drar opp skjørtet ditt, og begynner å fingre deg.

Samtidig som jeg fingrer deg, så klasker jeg til deg med hendene, slik at du blir rød på rumpen. Etterpå tar jeg tak i museflettene dine, og drar hodet ditt ned buksen din, der jeg får deg til å kneppe opp buksen, slik at den store, og lange kuken min får komme ut. Jeg tar hodet ditt, og fører munnen din nedover kuken min så langt du kommer. Med makt, så tar jeg hodet ditt inn og ut over kuken min, slik at den får seg en skikkelig omgang med suging.

Når jeg synes du har gjort en bra nok jobb, så dasker jeg til deg i ansiktet, bøyer deg over kjøkkenbordet, og river opp nettingstrømpa slik at jeg kan ta deg doggy. der dasker jeg til rumpen din, og fingrer deg både på klitorisen din og i rumpen din. Etterhvert tar jeg fram en vibrator som jeg skrur på vibreringen og fører inn i rumpehullet ditt, samtidig som jeg tar deg doggy, til du kommer.

Etter orgasmen din, så tar jeg kuken inn i munnen din, slik at du får sædspruten, og kan svelge den. Til slutt så tar jeg og kaster deg ut av leiligheten, og kaller deg en skitten tøs, og ber deg komme tilbake neste uke.