Thanks Thanks:  57
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Side 4 av 9 FørstFørst ... 23456 ... SisteSiste
Viser resultatene 40 til 52 av 111
 1. #40
  vikinger Guest
  Jeg har det samme opplevet i mine ungdom tid.

 2. #41
  Medlem siden
  Sep 2013
  Sted
  Bardufoss
  Innlegg
  35
  Post Thanks / Like
  Utførte Takk Takk gitt 
  9
  Utførte Takk Takk motatt 
  0
  Takk motatt i
  2 poster
  Min første homoopplevelse kan jeg faktisk takke nakenprat for. Kom i kontakt med en gutt fra Stavanger som likte guttesex. bodd e selv i kollektiv, så det var ett stort pluss at han fortalte at han var hjemme alene.
  Troppet opp hos han midt på natten klar for alt. Var vel 27 år den gang da.
  Han slapp meg inn og vi runket hverandre gode og harde. Hadde tatt med meg en god dildo (har den fortsatt;en favoritt) og brukte den på han. Etter en stund ville han ha ekte vare. Jeg tredde på ett kondom og ga han alt hva jeg var god for. Senere gjorde han det samme for meg. Hadde ingen nevneverdig erfaring med kuk, men syntes han hadde en ganske liten en, men da han førte den inn var det ingen tvil om at dette var noe jeg ville ha mer av.
  Husker ikke navnet hans, men husker adressen i Museeumsgaten i Stavanger. Skulle ønske han ville ta kontakt igjen.....

 3. #42
  Medlem siden
  May 2006
  Innlegg
  243
  Post Thanks / Like
  Utførte Takk Takk gitt 
  190
  Utførte Takk Takk motatt 
  0
  Takk motatt i
  14 poster
  Genial tråd

 4. #43
  Medlem siden
  Apr 2014
  Sted
  Østfold, send pm før venneforespørsel
  Innlegg
  968
  Post Thanks / Like
  Utførte Takk Takk gitt 
  500
  Utførte Takk Takk motatt 
  1
  Takk motatt i
  1 Post
  Ja! Særlig han som bare har hatt sex med samer i ettertid. 😁😂
  😆 (fniser )

 5. #44
  Medlem siden
  Dec 2012
  Sted
  SørTrøndelag
  Innlegg
  22
  Post Thanks / Like
  Utførte Takk Takk gitt 
  3
  Utførte Takk Takk motatt 
  0
  Takk motatt i
  0 poster
  Mye bra her

 6. #45
  Medlem siden
  Jul 2007
  Sted
  Oslo
  Innlegg
  164
  Post Thanks / Like
  Utførte Takk Takk gitt 
  102
  Utførte Takk Takk motatt 
  0
  Takk motatt i
  9 poster
  Er selv homo, men kan fortelle om min første. Jeg og en kompis var alene hjemme hos meg, vi var vel 14-15 år. Vi hadde bare sluppet av med tv, Playstation og pizza, men kø ble midnatt og pornofilmer begynte å rulle bak sladden.

  Jeg hadde lært meg å fjerne den ved å bytte til svensk tekst, og vi satt begge og fulgte godt med. I hver vår sofa. Under hvert vårt teppe for å skjule ståpikkene. Så kom den vanlige linjen; nå skulle vi hatt en dame her jeg er så kåt, sa han. Jeg kontret med at vi kunne jo bare runke under teppene. Så det gjorde vi.

  Etter noen minutter hadde jeg veldig lyst til å se pikken hans. Så jeg klagde på at jeg ble veldig varm under teppet, som var sant nok, og kanskje vi bare kunne dra frem pikken. "Vi har jo sett alt før, vi ser jo på ståpikker på tv nå" var min overbevisende setning. Det funka.

  Jeg dro ned teppet først, og blottet min steinharde tenåringskåte pikk. Han drøyde litt, men etter 2-3 minutter dro han ned teppet han også. Jeg fikk et godt blikk på den. Deilig, normalt lang, oppoverbøyd pikk, med forhud som forsvant da den ble stiv.

  Vi ble sittende der og runke litt. Før jeg la merke til at han bare så på meg og pikken min. Da jeg så på han igjen, begynte han å le, litt fnisete. Så gav han meg et sånt imponert-blikk med et smil men med nedoverbøyde lepper, mens han nikket anerkjennende. "Bra pikk" sa han, og jeg kontret med takk i like måte. Sånn satt vi og runket og pratet om pikkene, lengde, erfaring og fantasier. Jeg måtte finne på mye rart da, for alle fantasiene mine handlet om han, men det kunne jeg jo ikke fortelle.

  Så vi sprutet på magene våre, før vi kledde på oss og la oss i seng før mamma og pappa kom hjem.

  Vi runket sammen flere ganger etter dette, men tok aldri på hverandre, det skjedde ikke før jeg overbeviste en annen kompis til å runke sammen.

  Ble så kåt av å fortelle dette, så jeg må runke nå. Send gjerne en mld i innboksen om du vil prate om noe av det samme eller kanskje prøve ut noe nytt om du er nysgjerrig.

 7. #46
  Medlem siden
  Sep 2009
  Sted
  Østlandet
  Innlegg
  86
  Post Thanks / Like
  Utførte Takk Takk gitt 
  59
  Utførte Takk Takk motatt 
  0
  Takk motatt i
  4 poster
  Kul tråd! Synd den har dabbet litt av... Ingen flere som har noen historier å by på da?

 8. #47
  Medlem siden
  Jul 2015
  Sted
  Oslo
  Innlegg
  46
  Post Thanks / Like
  Utførte Takk Takk gitt 
  0
  Utførte Takk Takk motatt 
  0
  Takk motatt i
  5 poster
  Jeg har veldig lenge fantasert om å teste ut litt forskjellig med en og samme kjønn, og min første "erfaring" var på danskebåten.

  Jeg og en kompis var på tur, og etter en del drammer og pils, bestemte han for å legge seg. Jeg ble igjen på discoen, og la merke til en mann i 35 års alderen som stirret på meg, med det man kan kalle et sultent blikk.
  Jeg smilte til han, og tenkte at dette kunne være sjansen, og det at jeg var beruset hjalp ikke noe mindre på spenningslysten.

  Han kom så bort til meg, og derifra gikk ting ganske fort. Jeg spurte om han hadde lugar, men samme regla som hos meg. Kompisen hans hadde sovnet, så vi måtte finne en annen løsning.

  Jeg tok litt på pikken hans når vi satt for oss selv, og ville prøve å suge, men var redd for at noen kom. Så, ut ifra intet sa jeg til han at vi kunne gå på båtens toalett, noe vi etterpå gjorde.

  Vi gikk inn i en bås, og han startet å suge meg, og jeg likte det utrolig godt. Så godt, at jeg snudde han rundt, brettet ned buksa hans, og gikk dypt inn i han.

  På grunn av alkoholen ble det ikke mange jukk før jeg kom langt inni han. Deretter takket jeg pent for seansen og gikk derifra.

  Har helt siden denne gangen ønsket et møte med en gutt/mann, men er vanskelig å finne noen seriøse som passer mine kriterier.

  Så hvis du vil hjelpe meg med å oppleve noen fantasier, ta kontakt

 9. #48
  jokki300 Guest
  Min første gang var med en gutt som var et par år eldre. Jeg var 13, han var 17. Jeg var på overnattingsbesøk og etterhvert begynte han å dra frem pikken og mente at jeg burde gjør det samme. Da vi hadde runket en stund spurte han om jeg kunne suge han litt. Jeg nølte egentlig, men han overbeviste meg, prøvde å få hele pikken hans inn i munnen min. Etterhvert spurte han om han kunne få pule meg, jeg svarte at pikken hans var for stor til å komme inni meg. Etter litt prøving en stund gled den inn i mitt trange hull, en følelse så var så ekstremt god. Det var pirrende, litt smerte, nytelse og alt på en gang. Mens han pulte meg i senga kom jeg over lakenet, mens han fortsatte å jobbe på. Til slutt sa han at han var klar for å komme og dro pikken ut, fikk meg til å stille meg på kne og stilte seg over meg, mens han runket. Da kom han utover hele ansiktet mitt, noe som var en fantastisk følelse. Etter denne episoden har jeg alltid hatt en turn on på eldre menn, etter hvert menn som er 30 + også

 10. #49
  Medlem siden
  May 2014
  Innlegg
  108
  Post Thanks / Like
  Utførte Takk Takk gitt 
  16
  Utførte Takk Takk motatt 
  0
  Takk motatt i
  15 poster
  Tenker mye på første gang når jeg runker. Jeg var 14 år å hadde en i nabolaget alle visste var homo. han var rundt 20-22. Jeg hatet jo ham selvfølgelig. Ikke sant? hata homser. En dag jeg gikk av bussen full for andre gang eller noe. gikk han også av å snakket en del med meg inn veien. Var litt sånn rart å snakke med en homo, han så at jeg var beruset å jeg har jo ofte fantasert om å ha pikk å sånn.

  Jeg var beruset å spurte om han hadde nachspiel inatt han sa han hadde noe drikke å sa jeg kunne være med inn.. Jeg syns det var spennede å sa til ham at jeg kunne ta en tur inn til ham. Da vi kom inn satt det en annen mann der å de var hyggelige. Jeg satt i sofaen å snakket å alle skjønte hvor jeg ville.. De sa at de ville legge seg å at jeg måtte se hva jeg gjorde. Haha, full å frempå som jeg var sa jeg at jeg kunne like godt ligge i senga deres :0

  Husker jeg var spent å litt komfortabel.. Var som et eventyr, å jeg var jo ikke homo. Full som jeg var la jeg meg mellom dem i kun trusa, å da var det gjort De kledde meg opp i en lang hvit kjole å sminket meg. Jeg bare smilte å lot som om det bare var vittig. Men vittig var det jo ei.. Var vill kåtskap fra oss alle. etter at jeg etter mye jobb å pine kjente pikken hans svinne inn i meg ble jeg frelst, Jeg red å stønnet å var helt vill.. Fikk syke fyllenerver å tok en annen vei.. de flytta heldigvis.. Men fra den natta kledde jeg meg som jente å traff eldre menn jevnt. Jeg vurderer å finne han ene der å spørre om han har det bra å kanskje stikke innom på ei øl. Men dette var mi første gang jeg kjente himmelen kom inn i bakenden min.

 11. #50
  Medlem siden
  May 2014
  Innlegg
  108
  Post Thanks / Like
  Utførte Takk Takk gitt 
  16
  Utførte Takk Takk motatt 
  0
  Takk motatt i
  15 poster
  den spenninga da jeg gikk inn på badet å kom inn på soverommet deres i bokseren å visste at jeg skulle være under dyna deres var så sykt spennede å kriblende.. Var som om jeg ble født på ny.. Er så utrolig rart å spennende å legge seg mellom 2 homser:0 å så ulovlig liksom

 12. #51
  Medlem siden
  Jul 2010
  Innlegg
  383
  Post Thanks / Like
  Utførte Takk Takk gitt 
  130
  Utførte Takk Takk motatt 
  0
  Takk motatt i
  40 poster
  Min første opplevelse med en mann så var jeg bare en gutt selv....og jeg 14 år gammel ble forført av en snill eldre mann****t hele bytte med att jeg fikk penger av han for og runke han....ettervert fikk eg det i munnen....
  Så en dag spurte han om jeg ville vert med han hjem han hadde noe han ville vise meg...og for 1500kr var Ikkje eg vanskelig og be..Vi kom inn til han jeg satte meg I en stol.....og han bød meg på en drink jeg takket ja....og etter ett par drinker tok jeg mot til meg og spurte"hva vil du vise meg??.....Han kremtet og var tydelig nervøs......Eg har lyst på deg sa han.....****n jeg har Ikkje bare lyst på deg.....Jeg har lyst på deg I jenteklær så reiste han seg kom tilbake med en pen søt liten truse miniskjørt nylonstrømpwbukse bh og en fin topp...Eg vil att du går og dusjer og kler på deg dette sa han....Jeg gjorde som han sa....og eg merket med engang att dette gjorde meg grisekåt Og kle meg I jenteundertøy for en mann...Eg tror eg var nemt og dø av nervøsitet når jeg gikk ut fra det badet.....og ja. ...Tiden sto stiller sikkert ett minutt.....Eg gikk over gulvet og satte meg ner Ikkje hadde eg gått I skjært Før så eg blottet sikkert hele meg når jeg satte meg ned.han nøt synet.....og Før eg viste ordet av deg hadde eg en hånd oppunder det skjørtet som leitet seg fram etter hullet mitt og eg fikk en finger I rompen...Eg lå meg mer I fanget hans og bytte og sugen han.....og når kuren hans var stiv og god.....Ble eg litt brutalt lagt på rygg.....og opp I ropa fikk eg pukk for første gang.....Eg er liten og trang No. 20 år etter.....Eg bare husker det gjorde grisevont I det han trengte inn I meg men ettervert var det bare deilig....Eg drev og hadde meg med denne mannen til eg var godt opp I 20 årene.....då fant han seg en ny ung gutt I jenteundertøy......og eg...Eg fikk starten på min deilige crossdressertilværelse☺

 13. #52
  Medlem siden
  Nov 2010
  Sted
  Østlandet
  Innlegg
  6,902
  Post Thanks / Like
  Utførte Takk Takk gitt 
  3,188
  Utførte Takk Takk motatt 
  26
  Takk motatt i
  1,245 poster
  Synes det er litt tragisk å lese at flere her inne opplevde pedofile og synes det er greit!! :/

Side 4 av 9 FørstFørst ... 23456 ... SisteSiste

Similar Threads

 1. Første gang du onanerte?
  By krihaugs in forum Generell prat
  Svar: 29
  Nyeste innlegg: 26-11-15, 17:39
 2. Homosex for første gang
  By Telefonmannen in forum Generell prat
  Svar: 17
  Nyeste innlegg: 23-08-10, 22:06
 3. Hva er ditt livs opplevelse?..
  By Elouie in forum Generell prat
  Svar: 5
  Nyeste innlegg: 31-05-10, 18:19
 4. Svar: 13
  Nyeste innlegg: 08-08-07, 20:46

Bookmarks

Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere innleggene dine
 •  
kripos