Jeg vet at det sikkert er dumt å bruke tid på å irritere seg over dette, men føler det er på tide å si noe.

Mitt inntrykk av NP da jeg startet var at dette skulle være et sted fri for fordommer og andre nykker fra mennesker som skal være bedre enn andre. Dette handler da stort sett om sex. Ikke noe mer og ikke noe mindre. Ren og skjær nytelse.

alikevell leser jeg stadig mennesker som hakker på innlegg skrevet av andre for noe de mener er sært eller merkelig. Og som de selv ALDRI ville gjort. Men ærlig talt....hvor høyt kan man sitte på hesten? og hvor mange stener tåler dette glasshuset som endel NPère sitter i?

dere er selv medlemmer med profiler på NP, et sexforum....vær en smule selvkritisk da dere.

det er ikke første gang jeg skriver dette, men vær så snill og hold ut med meg her dere.....

Om noen liker misjonæren, så ikke heng de ut for det, om noen liker lakk og lær, så la de det. OM menn liker dameklær og høye heler, så la de det. Om noen vil ha sex i et, to eller tre hull.....hvorfor må dere kommentere det som ekkelt?

Hva med de som bruker web cam....de har fått mye pepper her inne? Hvorfor? Har vi noe med hva andre tenner på og ikke. Må vi alle like de samme tingene?

Selv hører jeg med i den mer ekstrem gruppe som også får mye pepper. De som liker bdsm....og fyyyyy så ekkle vi er her i følge noen....

Så hva er mitt poeng eller ønske? La 2010 bli annerledes.....Kan ikke alle på NP tålerere og respektere hverandre for sine lyster. I stedet for å hakke på hverandre, så aksepter at vi ikke alle er like og at vi nyter ulike ting.

det er da ikke riktig av meg å rakke ned på de som liker andre ting enn meg....nei takk og lov for at vi nyter forskjellige ting...Tenk om alle ville ha det samme...mye værre å finne en partner da.
Se på hverandres forskjeller som en god ting. En mindre som liker det samme som meg....en mindre konkurrent på markedet.

La oss være som vi er.

Gå på sidene som dekker dine behov og la alle andre være i fred. Synes det er frastøtende med mennesker som lever av å tære på andre.

Det er ikke sikkert jeg liker det du/ dere gjør men jeg henger dere ikke ut på ulike forum av den grunn for deres sexvaner.

LA OSS LEVE OG KNULLE OG SOM VI VIL.......ALLE SAMMEN.....SÅ LEVER VI SLIK I MUNTER HARMONI....

Ha et flott og mer tålerant 2010 alle sammen....