Heisann godtfolk,

ja, dere har vel lest tittelen. Er i mitt andre seriøse forhold og har fortsatt til gode å gi/oppleve at jenta får orgasme. Føler meg hjelpeløs.

Det første forholdet var noe labert, både seksuelt (vi var forsåvidt begge jomfruer) og ellers. Varte i et par år men sovna jo helt inn til slutt, så jeg tillegger ikke dette så mye vekt.

I mellomtiden mellom de to forholdene har jeg fått meg nå og da, helt grei mengde.

I dette andre forholdet er saker og ting supert. Er skikkelig forelska og vi har et aktivt sexliv. Ikke noe særlig eksperimentelt men det har ingen av oss behov for. Jenta var også jomfru. Vi er knapt et halvt års tid inne i forholdet, for øyeblikket et avstandsforhold så blir ikke full pakke, men er akkurat tilbake fra et lengre besøk hvor det ble masse herlig sex.

Vi bruker MASSE tid på forspill og kos - ikke fordi noen har sagt det er bra - det bare kommer naturlig. Jeg syns noen ganger at forspill og oppkjøringen til sex er mye mer spennende enn selve hoveddelen av sexen (penetrering..) og begge liker å bruke tid på dette. Sug og slikk :-)

Jeg gjør alt jeg kan, og er tom for ideer. Slikker fitte til gullmedaljen, bruker hender, tunge og munn, lest og spurt "eksperter", og for all del, dama har det konge men jeg vil at hu skal oppleve å komme også. Hun syns også det er herlig når jeg støter mot tappen innerst i henne (kommer ikke på navnet i farta), så passer på å navigere riktig.

Felles for begge forholdene er at jentene ikke er spesielt opptatte av seg selv. Bruker ikke tid på onani og seg selv. Dette kan jo ha en innvirkning, ikke sant? Hadde jeg aldri runka før hadde jeg jo langt ifra kjent min egen seksualitet.

Forøvrig har jeg ikke en innstilling om at det er mannens ansvar å både sørge for seg selv og dama, man må gi og ta men jeg hjelper til så godt jeg kan.

Vi er jo på en måte forholdsvis tidlig i sexlivet enda, så jeg har ikke lyst til å snakke om dette da det fort kan legge litt press på henne, jeg spør jo om hu har det digg og det lover hun meg. Men jeg vil gjerne høre hva ekspertisen her inne har å si? Gjerne jenter/damer! 1. Hva kan gjøres? 2. Er myten om at damer kan ha det bra uten orgasme sant?

Dere kan også ta en titt på denne tråden og si om jeg mangler noe nedentil også... Det er ikke en bekymring jeg har, ikke en stor en i alle fall...

http://www.nakenprat.com/personlige-...irst-pics.html