Side 3 av 16 FørstFørst 1234513 ... SisteSiste
Viser resultatene 27 til 39 av 206
 1. #27
  Medlem siden
  Mar 2009
  Sted
  Bærum
  Innlegg
  28
  Utførte Takk Takk gitt 
  5
  Utførte Takk Takk motatt 
  19
  Takk motatt i
  6 poster
  Jeg har av og til tenkt på hvordan det vil være å ha sex med en annen mann.. Det nærmeste jeg har kommet i virkeligheten er en runkekompiss jeg hadde på ungdomskolen, men vi rørte aldri verandre. Forsøkte også å komme i kontakt med noen gjennom dette forumet, men etter 2 månder med kåte mail og pm'er så skjedde det ingenting og jeg ga opp.

  Men den fantasien jeg oftest har om en mann er å sitte på fest lamme en kompiss og ei jente.. Hvor vi begynner å prate om sex og slikt.. Etterhver overtaler jenta oss til å kle oss nakne og runke både oss selv og verandre. Siden vi er gode å kåte så klarer hun å overtale oss til å suge hverandre, og etterhvert også prøve analsex.. Og av en eller annen grunn så vil jeg at han som puler meg skal ha stor kuk og jeg skal føle meg litt brukt etterpå... jeg vet ikke hvorfor

 2. #28
  Medlem siden
  Jul 2006
  Sted
  Buskerud
  Innlegg
  5,272
  Utførte Takk Takk gitt 
  4,750
  Utførte Takk Takk motatt 
  536
  Takk motatt i
  336 poster
  Den største fantasien jeg har er hvor jeg er bundet til en seng eller lignende, har på blind for øyenene. Deretter kjenner jeg at noen begynner å røre meg på kroppen, litt glidemiddel på rompa, deretter et par fingre inn, så et større leketøy. Deretter blir jeg befalt å åpne munnen, og inn kommer en stiv pikk som jeg suger.

  Samtidig som jeg suger hører jeg at det er noen flere i rommet, og de begynner å kose med rompa mi igjen, tar ut pluggen eller dildoen de hadde der inne fra før, før jeg kjenner en stor pikk glir hele veien inn i meg, så sakte men sikkert blir jeg utnyttet av disse mennene som tar meg tur etter tur. Det ender med at de spruter over hele meg, og kanskje inni meg før de kutter tauene som de har bindt meg med og drar vekk.

  Det er iallfall den største fantasien min

 3. #29
  Medlem siden
  Sep 2009
  Sted
  Trondheim
  Innlegg
  5
  Utførte Takk Takk gitt 
  0
  Utførte Takk Takk motatt 
  15
  Takk motatt i
  2 poster

  Thumbs up

  Jeg tenner ikke av å se menn med masse klær, men hvis det er noen som har på seg lite klær og har deilig kropp blir jeg kåt av det og da har jeg veldig lyst til å ta på kroppen deres.

  Jeg er ikke homo, men en gang jeg og en kompis satt hjemme hos meg og drakk litt(vi var ikke fulle), begynte jeg å ta på han, og han gjorde ingen ting for å stoppe det. Jeg ble kåt av det for han har ganske deilig kropp, så jeg begynte å kneppe opp buksa hans. Han bare lå der uten å gjøre noe. Så dro jeg ned buksa hans litt, deretter begynte jeg å dra bokseren hans litt nedover også. Så kjente jeg kuken hans lå rett mot høyre, halvstiv. Det var deilig å kjenne på den. Jeg var forsiktig først for hverken han eller jeg sa noe. Så torde jeg å dra bokseren nedenfor kuken hans. Da spratt den fram, ganske stiv, og jeg begynte å ta på den. Så dro jeg forhuden bakover og begynte å runke han. Etter en liten stund spurte jeg han om det var godt. Han bare lå der med øynene igjen, men svart ja på det spørsmålet. Jeg fortsatte å runke han, jeg ville ikke suge.
  Etterpå gikk vi inn på soverommet der vi skulle legge oss, ikke i samme seng. Jeg la meg på ryggen i senga mi og ga han et lite hint om hva jeg ville han skulle gjøre. Etter at han hadde tatt av seg alle klærne bortsett fra bokseren kom han å la seg ved siden av meg å dro ned buksa på meg, også bokseren. Kuken min var stiv. Han begynte å ta på den og runke den. Det var utrolig deilig. Har aldri kjent noe så godt før. Etter et en stund sa han at jeg måtte bli med på badet. Han fant fram en deilig olje/krem og smurte inn kuken min i. Det var deilig. Vi sto på badet, naken begge to, og han runket meg mens jeg tok på kuken hans, den var deilig men ikke helt stiv. Etter en stund gikk det for meg. Det var utrolig deilig.
  Jeg husker dette godt enda, og har veldig lyst til å gjøre det igjen. Kanskje prøve noe annet også..
  Jeg vil ta på en kuk igjen, det var deilig.

 4. #30
  Medlem siden
  Mar 2009
  Innlegg
  1,670
  Utførte Takk Takk gitt 
  1,629
  Utførte Takk Takk motatt 
  15
  Takk motatt i
  11 poster
  Jeg føler jeg er 100 prosent hetero og tenner ikke på gutter men har en kompis som jeg kunne tenkt meg å utforske litt ting med. Jeg synes ikje han er spesielt pen så er ikke derfor jeg vil utforske med nettopp han. Jeg tenner veldig på tanken å ronke hverandre og at han tar meg i rompen og eg tar han, liker ikje tanken på å suge eller å kysse/kline. Har tøyset litt om det med han og da virket han veldig med på det, men trekker seg hele tiden og vil gjøre mindre og mindre av det for hver gang vi snakker om det Hadde vært kjekt å fått utforske litt i stedet for å bare snakke om det. Føler det kun er for å utforske at jeg tenner på det. Sånn da var mine tanker delt

 5. #31
  Medlem siden
  Apr 2009
  Sted
  Bergen
  Innlegg
  251
  Utførte Takk Takk gitt 
  122
  Utførte Takk Takk motatt 
  19
  Takk motatt i
  19 poster
  Har vært nyskjerrig på hvordan det er å runke en annen gutts kuk, og suge kuk siden eg var 18 ca, men det har ikke blitt noe enda.
  Når eg var 18-20 hadde eg kun de tankene mens eg runket og de forsvant brått da det gikk :p
  Drev på den tiden å var mye på wap og sjekket sånne chatter på wapsex og andre og sendte sms til gutter når eg holdt på og delte bilder osv, ikke nå lengre.

  Nå derimot forsvinner ikke de tankene når det går for meg
  Har favorisert noen videoer med gutter som runker på youporn hehe.

  Men tror ikke eg kommer til å bli forelsket i en gutt noen gang, følelsesmessig er eg hetro.

 6. #32
  futharken Guest
  Er ikke alle mennesker bifile i bunn og grunn? :p
  Etter å ha lest om de gamle romerske hærene som hadde seg med hverandre for å "styrke samholdet" og hvordan mennesker har forholdt seg til hverandre oppover tidene tror jeg meget på at mennesker er bifile(vågalt påstand, jeg veit!), men kanskje viser omsorg/kjærleik på ulike måter.

  Et eksempel kan jeg nevne: En barndomsvenn pleier å ta på meg når han er brisen, (jeg er selv gutt) og da pleier jeg å ta på ham igjen som en slags motsvar.
  Ved noen tilfeller tar han meg på ballene, og da gjør jeg det samme. Men ellers tar vi på bak, bein og baller. :o)
  Dette kødder vi om i hverdagen uten at noen tenker mere på det. Han har kjæreste, og jeg er singel, men jeg tiltrekkes av jenter. (tro meg, jeg veit)

  Og ja, jeg har spurt ham om han er skaphomse.
  -"nei".
  Men en runkekonkurranse har vi enda til gode.. :p

  P.S: Jeg har også lagt merke til at mange av jentene som blir brukt i youporn, porntube o.l. ser litt mannlige ut. Kanskje fordi de skiftet kjønn til jenter?
  Og det bringer fram en bisetning som en på jobben nevnte at de beste kukksugerne er menn selv, og det rimer litt med det noen jenter sier at de som kan tilfredsstille jenter er jenter selv. Sikkert fordi de kjenner tankegangen og veit litt hvilke indre ønsker/syn de har om sex og sånt..

  Eller?

 7. #33
  Medlem siden
  Sep 2009
  Innlegg
  39
  Utførte Takk Takk gitt 
  0
  Utførte Takk Takk motatt 
  16
  Takk motatt i
  9 poster
  Jeg er også hetro, men liker litt grisete sex, derfor kunne jeg godt ha sugd og svelgt sperm en gang

 8. #34
  Medlem siden
  Dec 2008
  Innlegg
  3
  Utførte Takk Takk gitt 
  0
  Utførte Takk Takk motatt 
  2
  Takk motatt i
  1 Post

  suge pikk

  vi er 2 par som har byttet partnere. men jeg (mann) oh han reiser en del og har truffet hverandre i Bergen. Det er dusjing ronking og sug. Vi er begge hetro men det er noe veldig spennende å bli sugd av en annen. <ingenting puling på noen måte. godt å sprute i munnen hans

 9. #35
  Medlem siden
  Dec 2006
  Innlegg
  2,858
  Utførte Takk Takk gitt 
  2,348
  Utførte Takk Takk motatt 
  308
  Takk motatt i
  183 poster
  mye bra her! deler de aller fleste tankene her JuiceWayn

 10. #36
  a cock Guest
  Cfnm er litt spennende, men vil egentlig ikke kalle det homofile fantasier i det hele tatt.

 11. #37
  Medlem siden
  Sep 2009
  Sted
  Eidsvoll
  Innlegg
  80
  Utførte Takk Takk gitt 
  65
  Utførte Takk Takk motatt 
  5
  Takk motatt i
  4 poster
  Jeg drømmer om å prøve å suge og bli tatt bakfra****N kyssing er uaktuelt for meg.Jeg synes i utgangspunktet menn ikke er pene(sorry,mange er det),men jeg har aldri blitt tiltukket av en annen mann****t er det mellom beina som frister.Nybarbert og nyvasket.mmm..
  Men jeg har et problem.Ikke at jeg er flau over tankene mine,min kone er fullt inneforstått over mine drømmer.Jeg er redd for min reaksjon etterpå.Skam,avsky??
  Jeg vet ikke.Har bestemt meg å prøve likevell.
  Prøver jeg ikke,så slutter man nok ikke å tenke på det
  Jeg og min kone bruker mye leketøy****rapon,dildo og hennes kjære venn løsvaginaen.
  Hun har en venninde i et gryende forhold og det er deilig å høre om hennes frmgang på deres dater
  Så er det en glattbarbert fyr på øvre romerike som har lyst til å prøve så gi et hint.
  Tøm og røm er ingen skam tror jeg om begge er enige om det)

 12. #38
  Medlem siden
  Nov 2009
  Sted
  hamar
  Innlegg
  19
  Utførte Takk Takk gitt 
  0
  Utførte Takk Takk motatt 
  8
  Takk motatt i
  4 poster
  åååh blir så utrolig kåt av å lese innleggene her! jeg er en ung gutt fra hamar som lenge her tenkt på sex/kos med en annen gutt/mann. Noen som vil prøve med meg? Jeg er åpen for det mest men har ikke veldig hard sex i tankene, men hvem vet hva som skjer! Send en melding hvis du er inntrisert!

 13. #39
  Medlem siden
  Jul 2009
  Sted
  Hedmark
  Innlegg
  116
  Utførte Takk Takk gitt 
  57
  Utførte Takk Takk motatt 
  14
  Takk motatt i
  13 poster
  Hvorfor i all verden skulle jeg ikke tørre og fortelle det? Er jo homo selv.

Side 3 av 16 FørstFørst 1234513 ... SisteSiste

Bookmarks

Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere innleggene dine
 •  
kripos