Dama er av den sorten som ikke får så lett orgasme, selv om vi har super sex vil jeg gjerne se henne få orgasme litt oftere. Hun elsker det litt røft så derfor kikker jeg på "import varer", nemlig miracle massager. Omtalt overalt som en orgasmemaskin der eneste negative trekk er at den muligens er litt volsom... Perfekt.

Med en utsalgspris på $21,29 så skal selv student økonomien min greie å overaske dama med denne.

Problemet er at den blir solgt i statene. Selve importen er jeg ikke særlig bekymret for da prisen er under 200NOK(SIC!) og dermed ikke avgiftspliktig på noen måte. Men jeg er mer bekymret for hvordan den vil passe til et norsk strømnett og om den bare kommer med amerikansk uttak er det bare å bruke en adapter, eller må en også transformere stømmen fra 220ish ned til 120?

PS jenter, om noen av dere får "stygge" tanker i hodet nå å også ønsker å spare 1200kr (i forhold til kondomeriets tilsvarende produkt) så kan dere gjerne legge ut en produkt anmeldelse

jaja boys and there toys... Kan ikke noe for at jeg synes det er ganske fett med ei jente som vrir og bukter seg før og under orgasme ;-)