Viser resultatene 1 til 4 av 4
 1. #1
  Medlem siden
  Jul 2011
  Sted
  vestlandet
  Innlegg
  48
  Utførte Takk Takk gitt 
  0
  Utførte Takk Takk motatt 
  1,055
  Takk motatt i
  36 poster

  Tips til ting å finne på :)

  Hei, tenkte jeg kunne søke inspirasjon her inne Noen tips til bdsm eller andre aktiviteter for ei som vil bli dominert og behandlet hardt? hva ville dere gjort/planlagt?

 2. #2
  Medlem siden
  Dec 2011
  Sted
  Bergen
  Innlegg
  389
  Utførte Takk Takk gitt 
  191
  Utførte Takk Takk motatt 
  69
  Takk motatt i
  33 poster
  Du trenger en mentor du stoler 200% på om dukke har det. Det må være en som vet alle dine innerste begjær og hvordan du reagerer ut i fra forskjellige settinger. Enten kan du hoppe rett inn i flammene og overgi all din makt til han med en gang, eller så er det lurt og pushe en og en grense step by step. Dette vet du sikkert fra før av, men ut i fra hva jeg selv fantaserer om at jeg ville gjort med en sub så kan jeg liste opp noen forslag.

  1. Tatt med meg vedkomende til en ukjent bolig og tatt bind forran øynene hennes utenfor døren. Inne stod det noen kvalitetsgodkjente mannfolk som tok henne med seg inn i en kjeller og utført bondage med bruk/straff. Da ville jeg stått på sidelinsjen og styrt showet for hvordan hun skulle brukes verbalt. Dette avhenger av hennes begjær og grenser. Det hadde selvsagt vært enda mer spennende og gjort det i en bortgjemt skog på sommerstid.

  2. Om du er inne i playraping så er det noe som kan være ekstremt spennende, men det avhenger av en del tilitt på forhånd. Man må ha kodeord og vite hva man gjør innenfor en forhånds bestemt ramme. Om jeg hadde vært mentor ville jeg brukt en kvalitetsgodkjent mann til og utført dette på en bestemt plass ute i naturen når suben var ute og "jogget". Etter en slik hendelse er det i hvrtfall ekstremt viktig med aftercare.

  3. Slavelek er et kapittel for seg selv.

  4. orgasmekontroll med nekt eller tvangsorgasmer.

  Selv er jeg nok en swich på nybegynner stadiet som liker og kombinere det beste fra begge polariteter. Det er sikkert mange av forslagene du enten har vært borte i eller har hørt om flere ganger før, men det er gøy og fantasere høyt. Hvor hardt du liker det avhenger av hvor mye du tåler, og der går det en hårfin grense som er relatert til din anatomi. Det finnest de som oplever en sterk frigjørelse av og bli lugget kraftig i håret men ikke takler noe særlig spank og motsatt, mens noen vil ha begge deler.
  Sist redigert av sexpriment; 15-10-16 kl.12:28.

 3. #3
  Medlem siden
  Jul 2011
  Sted
  vestlandet
  Innlegg
  48
  Utførte Takk Takk gitt 
  0
  Utførte Takk Takk motatt 
  1,055
  Takk motatt i
  36 poster
  Gode forslag

 4. #4
  Medlem siden
  Nov 2009
  Sted
  Hedmark :)
  Innlegg
  541
  Utførte Takk Takk gitt 
  275
  Utførte Takk Takk motatt 
  89
  Takk motatt i
  73 poster
  Tja, invitert deg med på kafe/resturant først Du skulle gått i en sexy kjole eller med skjørt, og en søt liten buttplug. Så skulle vi ha hygget oss en god stund, fått deg så rennende våt at det blir merker på stolen du sitter på Så skulle vi dratt hjem, bundet deg fast til senga, og lekt i et par timer


 

Similar Threads

 1. noen som har noen tips om og finne ei domina?
  By xara7 in forum Mann søker kvinne
  Svar: 0
  Nyeste innlegg: 15-02-15, 14:10
 2. Sex tips , lyst på et spendene sex liv.
  By par18 in forum Generell prat
  Svar: 7
  Nyeste innlegg: 26-08-11, 07:17
 3. Svar: 1
  Nyeste innlegg: 01-07-10, 11:42
 4. Ronke tips
  By komlaa in forum Generell prat
  Svar: 18
  Nyeste innlegg: 13-12-06, 20:11

Bookmarks

Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere innleggene dine
 •  
kripos