Nå står jeg her. Foran døra di. Nettopp ringt på. Hører skrittene dine. Alt gikk ganske raskt i kveld. Annonse, et par PM-er, bekrefte via Snapchat, adresse, dukke opp.

Begge forsiktige når det kommer til kjønnssykdommer, noe vi sa med én gang.

"Submissiv. Vil at du tar kontrollen." Jo, den skal jeg ta. Var som vanlig litt bekymret for om jeg skulle bli hard, men her jeg står er det ikke noe problem. Kjenner adrenalinet fare gjennom meg, og masserer meg i skrittet. Spent og forventningsfull.

"Åååh, herlig!" svarte du på forslaget mitt. Bra. På lik bølgelengde.

Du kommer fram til døra, og åpner. Jepp. Samme ansikt. Forventning der også. Nikker, lukker døra, tar tak i håret ditt, og drar deg ned. Kroppen din følger villig etter, nå når jeg masserer skrittet mitt med fjeset ditt.

"Herlig, hva?" sjekker jeg. "Mmmhm" stønner du. "Åpne."

Jeg vrenger av meg skjorta imens du knepper opp buksa mi. Det går fort, og før det er dångri på gulvet har du kuk i kjeften. "Mmmm", kjenner jeg varmen din. Hendene ned på hodet ditt igjen. Leker litt med håret. Hånd ned toppen din, og kjenner på brystet.

Men det var ikke avtalen.

Jeg tar tak bak hodet dit, og begynner å bruke hoftene. Puler munnen din. Litt lyder, men det går overraskende greit. Dine hender på mine lår. Jeg stønner. "Mmmhh". Vanligvis er munnpuling bare ydmykelse. Kjennes mye bedre å bli sugd. Men med deg er det jaggu noe annet.

Du blir vant til rytmen.

Den ene hånda beveger du oppover overkroppen min, den andre finner rumpa mi. "Ja? Liker å bli munnpult?" Du får fram et "Mhmm" rundt pikken min. Retorisk spørsmål, men fortsatt et tilfredsstillende svar. Jeg går over til bare én hånd. Flytter den andre ned toppen din igjen. Innafor BH-en, og kjenner på hvordan brystvorta har det.Fortsettelse følger