Side 3 av 3 FørstFørst 123
Viser resultatene 27 til 35 av 35
 1. #27
  Medlem siden
  Mar 2016
  Sted
  4000 steinkast eastnorth from oslo
  Innlegg
  204
  Utførte Takk Takk gitt 
  10
  Utførte Takk Takk motatt 
  25
  Takk motatt i
  21 poster
  Nå er det vel sånn at Norge sier ja til prostitusjon og salg av sexsuelle tjenester så dvs Norge støtter opp om prostitusjon men det er hvis du er selger. Derimot er du kjøper av sexsulle tjenester skal du tas.
  Og velger vi å si ja til selgerne må vi også si ja til kjøperne eller så tar man livsgrunnlage til selgerne bort.

 2. #28
  Medlem siden
  Jul 2014
  Sted
  Sør Hedmark
  Innlegg
  99
  Utførte Takk Takk gitt 
  47
  Utførte Takk Takk motatt 
  21
  Takk motatt i
  13 poster
  Sitat Opprinnelig skrevet av Jaws01. Vis post
  1. Bonde/Jeger (mat)
  2. Våpenselger/Smed (beskyttelse)..
  3. Snekker..

  Man skal faktisk litt nedover listen av gamle yrker før salg av sex kommer opp..
  http://illvit.no/fortiden/er-prostit...ns-eldste-yrke


  Er prostitusjon verdens eldste yrke?
  Fortiden:Man hører ofte at prostitusjon var det første yrket? Men er det egentlig helt riktig?

  From: IV nr. 16, 2003  Man kan ikke si med sikkerhet om prostitusjon er verdens eldste yrke, fordi man mangler kilder til de tidligste tiders samfunn. Men prostitusjon er uten tvil svært gammelt. For eksempel vet man helt sikkert at det var utbredt i antikkens Hellas, og i Pompeii har man funnet bordeller med veggmalerier som helt tydelig illustrerer nøyaktig hva som foregikk der. Fra dyreverdenen kan man kanskje få svar på prostitusjonens opprinnelse. Der har forskere observert at sjimpansehunner og unge hanner tilbyr seksuelle ytelser mot beskyttelse eller mat. Aksepterer man dette som en form for prostitusjon – og ikke bare instinktive handlinger – så er prostitusjon eldre enn mennesket selv.

 3. #29
  Medlem siden
  Jan 2008
  Sted
  30 min biltur unna Bergen
  Innlegg
  25
  Utførte Takk Takk gitt 
  7
  Utførte Takk Takk motatt 
  6
  Takk motatt i
  5 poster
  så lenge en ikke kan gjøre noe med skadevirkningene av prostitusjon for de som prostituerer seg så ser eg på det som en uting. på bordeller i utlandet, så godt som uansett hvor du leter så er det dårlige arbeidsvilkår, lite betalt og mange får problemer med seg selv

 4. #30
  Medlem siden
  Oct 2006
  Innlegg
  1,452
  Utførte Takk Takk gitt 
  361
  Utførte Takk Takk motatt 
  1,530
  Takk motatt i
  371 poster
  Sitat Opprinnelig skrevet av ungmann27 Vis post
  så lenge en ikke kan gjøre noe med skadevirkningene av prostitusjon for de som prostituerer seg så ser eg på det som en uting. på bordeller i utlandet, så godt som uansett hvor du leter så er det dårlige arbeidsvilkår, lite betalt og mange får problemer med seg selv
  Mener bordellene i Australia/new zeland er ganske så oppegående****n uansett hvor du går,vil det altid være noen som er missfornøyd og tror de fortjener mer penger.
  Det er ikke det samme som at det er dårlige kår for de som jobber der

 5. #31
  Medlem siden
  Jun 2016
  Sted
  Sunnfjord
  Innlegg
  206
  Utførte Takk Takk gitt 
  23
  Utførte Takk Takk motatt 
  43
  Takk motatt i
  28 poster
  Tyskland har vel hatt en relativ suksess med sine nye lover rundt prostitusjon. Her kan de prostituerte nå velge å betale skatt av inntektene sine, og dermed nyte godt av de samme godene som en hvilken som helst annen skattebetaler. I tillegg har vel også bordellene blitt underlagt nye statlige pålegg som bl.a skal hindre menneskehandel og ufrivillig sexsalg, i tillegg til ting som pålagt helsesjekk/testing.

  En kan diskutere prostitusjon til døde uten å nødvendigvis bli enig. Jeg tror vi aldri kommer til å bli kvitt salg av sex. Siden sex er en såppas stor drivkraft, så vil det alltid vere noen som vil kjøpe, og det vil alltid vere noen som selger, enten frivillig eller ikke.
  Og det finnes nok av mennesker som ønsker sex, men ikke kan få det på tradisjonelle måter, de kan vere fysiske eller psykiske grunner til det. Såg en dokumentar om dette der en far tok med seg sin handikappede sønn til amsterdam en gang i året slik at sønnen kunne få oppleve litt kvinnelig nærhet. De hadde funnet en bordell de likte, og hadde en fast kvinne de stolte på. Og danmark har vel, om ikke innført, så har de vertfall snakket om å kunne tilby seksuelle tjenester til pasienter innen helsesektoren som ikke får noe selv.

  Dette er ikke ett svart/hvitt tema. Men ting som menneskehandel, tvang osv er ett veldig viktig tema som må bekjempes og jobbes med. Men når det kommer til 100% frivillig kjøp og salg, så er jeg ikke sikker på at forbud er veien å gå.

  Må bare få sagt st det noen sa om at vi mennesker ikke er skapt for å leve i monogame forhold bare er pisspreik fra ende til anen. For noen passer kanskje ikke de tradisjonelle monogame forhold, men for mange andre er det det eneste rette. Bare fordi DU ikke klarer deg med bare en partner, betyr ikke at JEG må ha flere partnere. Og jeg tror ikke monogami/polyamori har noe å si på prostitusjonsmarkedet.

 6. #32
  Medlem siden
  Oct 2006
  Innlegg
  1,452
  Utførte Takk Takk gitt 
  361
  Utførte Takk Takk motatt 
  1,530
  Takk motatt i
  371 poster
  Mulig jeg tar feil her men syntes å huske å ha lest i avisen engang,at det var et el flere gamlehjem i danmark,hvor man kunne bestille ******e/horer på døren.Og det hadde visst gitt mange eldre livsgnisten tilbake..
  Men danmark har altid vert veldig liebral på dette med sex

 7. #33
  Medlem siden
  Sep 2007
  Innlegg
  220
  Utførte Takk Takk gitt 
  83
  Utførte Takk Takk motatt 
  101
  Takk motatt i
  32 poster
  Er jo bare å sette et kamera i hjørnet, så er det helt lovlig.

  Rart det der, selv i stuerene spillefilmer er det lov å betale folk for å ha sex.

 8. #34
  Medlem siden
  Oct 2006
  Innlegg
  1,452
  Utførte Takk Takk gitt 
  361
  Utførte Takk Takk motatt 
  1,530
  Takk motatt i
  371 poster
  Hahahaha.Godt argument egentlig men tror det må litt mer til. men kunne vert intr. og prøvd den forklaringen i retten.
  "jeg etterlyste en dame for å spille i amatør pornofilm hu herre svarte,men skulle har 100 kroner stillingen.Hvordan skulle jeg vite hu var prostituerte?
  Jeg trudde hu bare var enda en norsk arbeidsledig skuespiller."

 9. #35
  willwi1 Guest
  Jeg kom til Oslo som 16 åring, og startet i min læretid samtidig som jeg tok gymnaset, og jeg trengte penger og tok de ekstra jobbene jeg kunne. En jobb som jeg likte aller best var den jeg fikk på en badeanstalt i Oslo, det var et stort hus i byen med vegetarrestaurant – badeavdeling for kvinner og menn, strengt avskilt, kanskje ikke så rart siden dette var i kristent regi. På dette stedet kunne man få alle typer medisinske bad – romerbad og badstue, samt massasje utført av velutdannede massører blant annet fra USA.
  I tillegg hadde de en dusj- og vaskeavdeling, der jobbet vi gutta, antrekket var et håndkle rundt livet eller en liten badebukse, jobben besto i å tilrettelegge de forskjellige ingrediensene i badene og å vaske og dusje eldre og middelaldrende menn, og det er det denne historien som er sann selvsagt skal handle om.
  Mange av de herrene vi såpevasket var langt fra så gammel at de ikke hadde sansen for sex og gutter på vår alder, jeg var som sagt 16 og etter hvert 17 år, og mine kolleger var rundt samme alder, eldste var 40 år.
  Jeg var en kjekk gutt å se på, med krøllet år og slank kropp, dessuten var jeg beskjeden og høflig, det skulle ”straffe” seg.
  Mange ganger når vi såpet inn herrene fra topp til tå, også i skrittet og i rumpesprekken, med store myke børster, kunne vi se at kukene svulmet og ballene ble stramme og noen ynket seg også om børstene kom for nære erogene soner.
  Raskt kom det frem at om man såpet inn penisen eller kuken deres fikk man tips, 20 kroner, vel man måtte såpe litt fort frem og tilbake til de mente det var nok..(!) ellers vanket det bare en krone eller så i tips når de skulle gå. Siden jeg vasket minste 50 på en vakt, ble det mye runking og masse tips, ikke alle spurte om man ville gjøre det, men faktisk svært mange.
  Av de som vanket der var det både advokater – NRK kjendiser og prester, og en prest var det som inviterte meg hjem til seg til leiligheten sin på Majorstua, hans kone var ofte i Tønsberg hos sin syke søster og han var mye alene med sin bibel og sine lyster.
  Jeg ble med han hjem etter at vi hadde spist god middag på restaurant som selvsagt han betalte.
  Vel hjemme spurte han meg rett ut om jeg ville kose litt med han, så skulle jeg få 500.- av han, det var så mye at det var nesten en halv månedslønn, etter skatt, ja sa jeg, og han startet å kle av seg selv og meg…
  Så dusjet vi og la oss opp i et digert badekar, nå var det han som såpet meg inn, og som han såpet, selv inn i rumpehullet kom det en finger…
  Da vi kom opp av vannet og tørket oss, bar det rett til sengs, prestekuken sto halvveis rett ut og han bad meg om å legge meg på magen etter at han hadde flerret av dynen og bare madrassen var synlig, han puttet en pute under hoften min slik at rumpen kom høyt, så tok han frem noe krem og smurte meg i rumpehullet, det var deilig, hjelpe meg tenkte jeg..lukket øynene og tenkte på pengene, så kom denne store mannen med en diger kuk og startet og kjøre den forsiktig inn, det gjorde ikke så vondt som jeg hadde gruet meg til, faktisk tente det meg og kuken min begynte og vokse…
  Presten startet og jukke og jukke – han stønnet og pustet og peste… så ble han ivrig og startet å kline med bakhodet mitt og siden av hodet – jeg kjente pusten hans i nakken og kuken hans i rumpa, den fylte meg bra opp, han mumlet hele tiden, deilig rumpe, deilig rumpe..****utselig gikk takten opp, og så et par lange støt, og noe deilig varmt fylte meg opp bak…
  Etterpå runket og slikket han kuken min, jeg kom etter 20 sekunder, etter at han hadde vasket meg med en klut og tørket meg et par ganger bak, kjørte han meg hjem til hybelen min, han bad meg ikke si noe og spurte om vi kunne gjøre det om igjen…?
  Ja svarte jeg og tenkte på pengene, men også på den deilige lodne kroppen hans og den stive stangen han hadde kjørt i meg, jo da – det ble mange turer til Majorstua.
  Men også en foretningsmann som var velig rik etter hva jeg forsto, ville møte meg, det skal jeg fortelle om en annen gang.

Side 3 av 3 FørstFørst 123

Similar Threads

 1. Shemale i Norge eller Trøndelag
  By Brix-80 in forum Generell prat
  Svar: 5
  Nyeste innlegg: 07-10-15, 12:02
 2. Danmark 19-21 Sep.
  By lucky99 in forum Gamle kontaktannonser
  Svar: 0
  Nyeste innlegg: 11-09-14, 09:55
 3. Norge - dobbeltmoral!
  By Sykfantasi in forum Generell prat
  Svar: 16
  Nyeste innlegg: 28-01-14, 13:33
 4. HYTTETUR TIL VOSS (HELE NORGE)
  By AustinB in forum Gamle kontaktannonser
  Svar: 22
  Nyeste innlegg: 01-10-13, 22:15
 5. utenlandske jenter i norge
  By sarse in forum Generell prat
  Svar: 2
  Nyeste innlegg: 18-08-11, 21:54

Bookmarks

Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere innleggene dine
 •  
kripos