Side 2 av 2 FørstFørst 12
Viser resultatene 14 til 16 av 16

Tråd: Rus og sex?

 1. #14
  Medlem siden
  Aug 2007
  Sted
  Akershus
  Innlegg
  1,137
  Utførte Takk Takk gitt 
  453
  Utførte Takk Takk motatt 
  739
  Takk motatt i
  273 poster
  ..****mtemperatur...
  ..skulle det være!

 2. #15
  Medlem siden
  Dec 2011
  Sted
  Bergen
  Innlegg
  389
  Utførte Takk Takk gitt 
  191
  Utførte Takk Takk motatt 
  69
  Takk motatt i
  33 poster
  Sexprimentel som jeg er vil jeg i sterkeste grad påstå at sex er best edru, men det er nok individuelt. Selv holder jeg meg unna alle illegale rusmidler den dag i dag, men når jeg var yngre hadde jeg problemer med å ungå og tilfredstille nyskjerigheten min på dette området. Absolutt alle illegale rusmidler gjør deg out of fokus og twister sanseaparatet, men værst av dem alle og forholdsvis mest unyttige rusmidelet alkohol benytter jeg fremdeles i tid og utide. Sex er for mange et rusmiddel i seg selv, og det kan misbrukes i samme grad som som alle de andre stoffene/hverdags avhengighetene. Jeg antar det er en streng policy med og oppfordre til bruk av rusmidler her inne, så jeg ungår det, men som en fakta opplysning så kan jeg vel nevne at en rekke moerne tantriske skoler i mer liberale land benytter seg av MDMA. Selv har jeg alldrig testet dette i forbindelse med sex, men en del tantriske prinsipper baserer seg på meditasjon som i praksis er lanvarig sanseforsterkende. Meditasjon er mye tryggere og jeg garanterer at i hvertfall for min del, så overgår edrulig meditativ sex, absulutt alt jeg har hatt av sanseoplevelser

 3. #16
  Medlem siden
  Mar 2012
  Sted
  Oslo
  Innlegg
  436
  Utførte Takk Takk gitt 
  247
  Utførte Takk Takk motatt 
  297
  Takk motatt i
  112 poster
  Jeg liker ikke kombinasjonen rus og sex, verken hos meg selv eller partner, på tross av nicket mitt. Sorry, alle gutter som sender meldinger om "420 and chill"!

  Da jeg bodde i en liten hippieby i California hadde jeg resept på medisinsk marihuana (pga kroniske smerter), og jeg klarer ikke å få orgasme i marihuanarus. Den "utkoblingen" som gjør at jeg ikke kjenner smerter roter også med andre nerveimpulser.

Side 2 av 2 FørstFørst 12

Bookmarks

Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere innleggene dine
 •  
kripos